Pripremali u tajnosti: Danijela Karić i Ivan Mileusnić oduševili zajedničkom kreativnošću (video)

Pripremali u tajnosti: Danijela Karić i Ivan Mileusnić oduševili zajedničkom kreativnošću (video)

Autor: | 21/05/2019

0

Supružnici Danijela Karić i Ivan Mileusnić predstavili su duetsku pesmu "Voleti tebe", iznenađenje koje su za publiku dugo u tajnosti pripremali. Popularna pevačica i plesač i koreograf za zajedničku numeru snimili su i spot koji obiluje emotivnim scenama.

Danijela Karić i Ivan Mileusnić su na oduševljenje mnogih ukrstili glasove i mesecima vredno radili na duetu "Voleti tebe", kako bi svaki detalj doveli do perfekcije, a pesmu i spot danas su s ponosom predstavili javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Karic (@danijelakaric) on May 21, 2019 at 10:39am PDT


U visokobudžetnom spotu lepa pevačica i prvak u modernom plesu verno su dočarali emotivne stihove njihovog muzičkog prvenca.

Iako je u pitanju bio rad na velikom projektu, Danijela i Ivan uspeli su da do poslednjeg trenutka sve drže u tajnosti, a pre dva dana objavili su tizer za spot, čime su zagolicali maštu publike koja od sada ima priliku da konačno i uživa u ovoj numeri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Mileusnić (@ivanmileusnic) on May 11, 2019 at 5:50pm PDT


Na njihovom glamuroznom svadbenom slavlju održanom 2. maja ove godine Danijela i Ivan zajedno su otpevali emotivnu baladu Aleksandre Kovač "Da te volim", što je naišlo na brojne pozitivne reakcije, a profesionalni plesač i vlasnik plesne škole dobio je pohvale za svoje pevačko umeće. Danijela je tom prilikom naglasila da svog supruga bodri kada je reč o bavljenju pevanjem jer je izuzetno talentovan, što je sada i potvrđeno.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Najnovije vesti