Hju Grant: Prestar sam, preružan i predebeo da bih glumio u romantičnim komedijama

Hju Grant: Prestar sam, preružan i predebeo da bih glumio u romantičnim komedijama

Autor: | 06/06/2019

0

Otkako je 1994. snimio 'Četiri venčanja i sahrana', uz ime Hju Granta počele su da se vezuju romantične komedije. Snimio ih je nekoliko, i zaista, sve su postale pravi hitovi, ali danas, u 59. godini života britanski glumac smatra da on više nije pravi izbor za iste

Još od sredine devedesetih postao je zvezda romantičnih komedija, ali danas, u 59. godini života Hju Grant smatra da je prestar da bi snimao takve filmove. U razgovoru za The Hollywood Reporter, britanski glumac je otkrio:

- Postao sam prestar, preružan i predebeo da bih snimao takve vrste filmova, zato sada radim druge stvari i manje se mrzim - Uprkos priznanju da se, snimajući takve vrste filmova, osećao zarobljeno u svemu, glumac se našalio kako se nikada nije mogao požaliti na zaradu koju su mu doneli.

- Plaćali su mi zaista basnoslovne honorare i bio sam pravi srećnik. Iza većine romantičnih komedija mogu sebi da pogledam u oči, ok, jedan ili dva su pomalo na ivici, ali kada se sve sabere mogu ponosno da stanem iza njih jer se ljudima sviđaju, a na kraju, naš je posao da zabavimo upravo te ljude.

Na pitanje šta bi voleo da je znao onda, na početku karijere, pre negoli se susreo sa slavom i neverovatnim uspehom, priznao je da mu je žao što se nije okušao i u drugim žanrovima.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: hju grant