Čeka razvod od Nataše Bekvalac: Luka Lazukić već planira svadbu sa novom devojkom?

Čeka razvod od Nataše Bekvalac: Luka Lazukić već planira svadbu sa novom devojkom?

Autor: | 11/06/2019

0

Luka Lazukić se još nije razveo od Nataše Bekvalac, a već planira svadbu sa novom devojkom. Kako Srpski telegraf saznaje, Lazukić će odmah nakon okončanja braka sa Bekvalčevom ponovo stati pred oltar i to ovog puta sa šest godina starijom devojkom, sa kojom je već pola godine u emotivnoj vezi.

Upućeni u Lazukićev emotivni život navode da bivši košarkaš faktički već živi sa novom prebogatom devojkom čije je mesto prebivališta Cirih.

– Luka je novu izabranicu već upoznao sa bliskim prijateljima, kojima su nedavno otkrili da planiraju venčanje za septembar. Jedino što u ovom trenutku može da poremeti planove jeste razvod od Nataše, koji treba da se okonča 20. juna, za kada je zakazano ročište. On planira da će na prvom ročištu brak biti poništen, te da će moći, prema planu, da se oženi novom devojkom – govori dobro obavešten izvor Srpskog Telegrafa i dodaje:

– Njegova izabranica živi u Cirihu i često dolazi u Beograd. Mnogo je bogata i upravo ona plaća Luki advokate u sporu koji ima sa Natašom. Ne samo to, nedavno mu je platila 19. 000 evra za operaciju leđa kako bi rešio problem koji je imao. Bez obzira na njen bankovni račun, venčanje će biti skromno, samo u krugu najbližih prijatelja i kumova – završava priču izvor pomenutog lista.

Kako dalje izvor navodi, Lazukić je insistirao da se venčanje odigra u septembru, baš u mesecu u kom su Nataša i on sklopili brak. Prema tvrdnjama bliskih prijatelja, Luka će se nakon venčanja i definitivno preseliti u Cirih, gde će nastaviti život sa novom izabranicom.

Kako bi proverili navode do kojih su došli, pozvali su Luku, ali do zaključenja broja nije odgovarao na njihove pozive.

hellomagazin.rs ATA Images