Severina više ne želi da ćuti: Jedna pesma lepo kaže - Nisam ja loša, ti si loš! (video)

Severina više ne želi da ćuti: Jedna pesma lepo kaže - Nisam ja loša, ti si loš! (video)

Autor: | 12/06/2019

0

Severina Kojić je ovih dana suočena sa raznim novinskim napisima, na koje obično ne reaguje, ali ju je očigledno njihova učestalost, kao i tematika, nagnala da se obrati svojim fanovima.

Severina je na društvenoj mreži Instagram objavila poduži post uz fotografije naslovnih strana nekih novina, a mi vam prenosimo njene reči u celosti:

- Moje jutro: Sudski pozivi stižu, prijatelji zovu rano ujutro radi svakodnevnih novinskih članaka s “novim proverenim“ informacijama o meni u “svetskim” medijima žute štampe, koje prenose domaći. I tako počinje moje jutro. Jutro u organizaciji osobe koja se na sudu bori za ravnopravno roditeljstvo sa mnom, ali nažalost i očito ne samo na sudu već i izvan njega, na sve dozvoljene i nedozvoljene načine, bez biranja sredstava, a sve “radi zaštite najboljih interesa” maloletnog deteta.

- Plaćeni “oglasi“ u medijima, korišćenje institucija i raznoraznih “tipova” i osoba u svojoj “časnoj roditeljskoj borbi i brizi”, sve za vreme trajanja sudskog postupka. I iza svega stoji otac koji bezgranično i bezrezervno navodno štiti “najbolje interese “ deteta, servirajući redovno i stalno javnosti razne “informacije” o meni, o “porno uratku, fotografijama, hapšenjima raznih osoba, mojem navodnom razvodu, propasti karijere, ”informacijama” da li mogu ili ne mogu da imam dete”. Ja se bavim pevanjem i nemam saznanja ko je uhapšen i kada i gde se sada nalazi. Fotografije su davno objavljene i pitam se da li mediji do sada nisu došli do nekih “svežih i novijih“, od nekih drugih “zvezda” da zabave javnost i dobre ljude!

- Želim jedino da znam ko je hakovao moj telefon i ko je glavni i stvarni naručilac i finansijer cele priče i da li je to ista osoba koja prvo naručuje takve nezakonite radnje i postupke, a kada ih iskoristi, tada ih odbaci i daje u medije!

- Zbog činjenice da imam ispunjen život i privatno i profesionalno, neću se baviti podnošenjem tužbi protiv onih koji ne zaslužuju niti takvu pažnju niti interes. U slobodno vreme sam obična žena i majka. Kako jedna pesma slično kaže: “Nisam ja loša, Ti si loš....” - poručila je Severina

hellomagazin.rs/m.g. Jelena Balić
Tagovi: severina