Drama Nikolije Jovanović: Zbog čega mora da napravi pauzu sa nastupima

Drama Nikolije Jovanović: Zbog čega mora da napravi pauzu sa nastupima

Autor: | 16/08/2019

0

Letnji period često ume da bude naporan za estradne umetnike koji tada, po pravilu, imaju najveći broj nastupa. Zato sve češće čujemo da neka pevačica zbog napornog tempa ima zdravstvene probleme. Nikolija Jovanović je spajala i po pet nastupa nedeljno, što je uz stroge dijete koje drži, uticalo na njen organizam.

View this post on Instagram

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial) on Aug 8, 2019 at 2:15am PDT


- Nikolija je želela da nakon porođaja brže bolje povrati vitku liniju, pa je non stop gladovala i za kratko vreme vidno smršala. Ona je sada bukvalno na ivici anoreksije, a samim tim imam i konstantne probleme sa želucem. Ima jake mučnine, a kada se i natera da nešto pojede, trpi strašne bolove. Još kada se na sve to doda da nedeljno radi pet dana, jasno je zbog čega je njen imuni sistem oslabljen i krva slika loša - otkriva izvor za "Svet" i dodaje da je zbog toga rešila da napravi pauzu sa nastupima.


- Nikolija nije htela da sluša ni svoju majku Vesnu, ali ni supruga Relju, sve dok se nakon nastupa nije onesvestila. To je bila kap koja je prelila čašu i zbog koje se ona dozvala pameti. Rekla je svom menadžeru da će napraviti pauzu u pevanju i nastupima dok se ne oporavi, i da će naredne tri nedelje provesti na moru, ali i po lekarima - zaključio je izvor za ovaj list.
Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram-NikolijaJovanovic

Pročitajte još