Ljubav se nije desila na prvi pogled: Kako je Vidoje Ristović osvojio Nikolinu Pišek?

Ljubav se nije desila na prvi pogled: Kako je Vidoje Ristović osvojio Nikolinu Pišek?

03/09/2019

0

Voditeljka Nikolina Pišek proslavlja šestu godišnjicu braka sa suprugom Vidojem Ristovićem, a pre nego što su počeli da se zabavljaju, a potom se i venčali na glamuroznoj ceremoniji, njih dvoje su mesecima bili prijatelji.

Nikolina (43) se nije zaljubila u Vidoja (40) na prvi pogled, međutim, ona je njega osvojila čim ju je ugledao. Vidoje je Nikolinu spazio na televiziji, budući da je u to vreme radila u Srbiji i živela na relaciji Beograd - Zagreb.

https://www.instagram.com/p/BJ40A0lBJdk/?utm_source=ig_embed

Najpre su se nekoliko meseci družili, pre nego što su postali par. Kako su prenosili mediji, osvajao ju je mnogim znacima pažnje - u hotelsku sobu u kojoj je odsedala slao joj je cveće, torte, pa čak i dizajnerske torbe, piše Blic.

Kada su otpočeli vezu, vrlo brzo ju je zaprosio...

To je učinio kada je u jednom beogradskom restoranu pred nju stavio prsten od belog zlata vredan 15.000 evra. Na uvo joj zapevao pesmu Sandija Cenova "Žena budi mi ti“ i nije je silio da pristane da se uda za njega, već joj je rekao "kad budeš spremna, stavi prsten na ruku".

https://www.instagram.com/p/BJ4nXYrBBOh/

Nikolina je isprva bila u šoku, ali odmah je znala da je to ono pravo i pristala je da se uda za beogradskog istoričara umetnosti i kolekcionara umetničkih dela, piše Blic.

https://www.instagram.com/p/B1rJEu0p3G-/

Raskošno slavlje sa 70 zvanica održano je 3. 9. 2013. u Monte Karlu, a nakon venčanja par je dobio ćerku Unu Sofiju. Nikolina i Vidoje nedavno su uradili iste tetovaže - istetovirali su datum kada su se upoznali, 27. avgust 2012. godine.

https://www.instagram.com/p/Bw4olJcplVh/

hellomagazin.rs/M G ATA Images

Najnovije vesti