Bane Tomašević oduševljen Aleksandrom Prijović: Nijedna moja koleginica ne bi bolje odigrala pevačicu od nje!

Bane Tomašević oduševljen Aleksandrom Prijović: Nijedna moja koleginica ne bi bolje odigrala pevačicu od nje!

Autor: | 10/09/2019

0

Glumac Branislav Tomašević koji u seriji "Ubice mog oca" tumači glavnog negativca - Mišu Zvornika, u četvrtoj sezoni ove izuzetno gledane serije je dobio za partnerku pevačicu Aleksandru Prijović, koja se po prvi put oprobala kao glumica, dobivši ulogu pevačice Mile, "Mišine" devojke.

Bane je zajedno sa ekipom popularne serije proslavio pre dva dana završetak snimanja četvrte sezone, izuzetno je zadovoljan kako se Prijovićka snašla pred kamerama i na setu.

- Aleksandra je divna partnerka, bez obzira na to što nema glumačkog iskustva, ali je dugo u šou-biznisu. Nije se videlo da dosad nije snimala. Igra moju devojku Milu i niko ne bi mogao bolje da odigra mladu pevačicu od Aleksandre. Ona i peva u seriji, što će se ljudima posebno dopasti - kaže Tomašević u razgovoru za Kurir.

Autore serije su napali preko društvenih mreža zbog angažmana Aleksandre Prijović.

- To su predrasude. I u pozorištu se dešavalo da Usnija Redžepova igra Koštanu. Mislim da ljudi ne treba tako da reaguju. Ona je talentovana, a mi smo skloni da reagujemo na prvu loptu. Gluma i muzika su povezane profesije.

https://www.instagram.com/p/B0gqgq1otqp/

Glumci vole da igraju negativce. Spadate li u tu grupu?

- Zadovoljan sam što igram negativca. Miša je dobio ozbiljan prostor u četvrtoj sezoni i jure ga sve mafije iz regiona, ali uspeva da se izbori sa svim tim nedaćama. Publika će s nestrpljenjem čekati kraj serije da vidi šta se dešava s mojim likom.

Da li su vam ispunili želju da snimate scene s kumom Vukom Kostićem?

- Vuk i ja smo ponovo imali zajedničke kadrove. Jedva čekam da vidim kako je ispala scena ispitivanja u policiji. Naravno, snimali smo i pucanje, baš pre nekoliko dana, što je uvek atraktivno.

https://www.instagram.com/p/Bz3SdiuoaTw/

Ko je krivac što ste i vi zavoleli oružje, kum ili neko drugi?

- Odrastao sam uz oružje jer ga je moj deda držao u kući. Idem često na treninge pucanja kod mojih prijatelja u SAJ, i to je korisna stvar. Imam ponudu za krimi-seriju u Americi, i to znanje će mi puno značiti.

https://www.instagram.com/p/Bxfdi7coA4T/

Miša ima zanimljive tetovaže. Koliko je trajala sama priprema za snimanje?

- Postala nam je rutina. Nema više mnogo šminke, a tetovaže mi se lepe na kožu. Na meni je samo da uradim iznutra s tim likom šta treba.

Šta je novo na polju muzike?

- Završio sam treći singl. Pesma je balada, a violine mi je svirala Mirjana Nešković, prva violina Beogradske filharmonije. Verujem da će se ona dopasti publici. Čekam da snimim spot, pa ćete je i čuti.

Koliko ste izgubili kilograma zbog snimanja?

- Oko 15 kilograma, što je od mene zahtevalo veliki žrtvu. Glumac mora da se menja i ne može da bude uvek isti. Transformacija treba da postoji za svaki novi lik i naš posao je da se menjamo. Miša mi je bio izazov.

Koji kriminalac vam je bio uzor za građenje lika Miše Zvornika?

- Moji prijatelji imaju svoje teorije. Miša je rađen po jednom liku čije ime nije pametno da pominjemo i otkrijemo (smeh) - rekao je Bane za Kurir.

https://www.instagram.com/p/Bs9HKb9gIzn/

hellomagazin.rs ATA Images