Novak Đoković najzad progovorio o povredi: Izvinite što sam vas držao u neizvesnosti

Novak Đoković najzad progovorio o povredi: Izvinite što sam vas držao u neizvesnosti

Autor: | 12/09/2019

0

Nakon što je na US Open-u predao meč usled povrede ramena koja mu je uzrokovala nepodnošljiv bol, a koji ga je sprečio da nastavi meč, Novak Đoković je na pres konferenciji bio vidno emotivan, ali je to pokušavao da prikrije, rekavši samo da mu je žao što publici nije pružio ono što su očekivali, ali da o povredi ne želi da govori.

Publika ga nije pozdravila aplauzom već zviždanjem, dok se domaća javnost po ko zna koji put "teško razočarala" u čoveka koji je naš sportista sa najviše osovojenih turnira, pobeda ostvarenih kao predstavnik Srbije.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/novaku-dokovicu-nije-ni-malo-lako-iskreno-ne-zelim-da-pricam-o-povredi-video/

Na Novakovu stranu stao je i njegov rival, ali i prijatelj, Rafael Nadal, koji je u obraćanju javnosti rekao da Novak nije zaslužio takvu reakciju publike, jer je prvenstveno sjajan sportista i vrhunski teniser.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/rafael-nadal-brani-novaka-takvo-ponasanje-publike-nije-zasluzio-video/

Nakon više dana tišine, Novak je odlučio da se obrati javnosti putem društvenim mreža, te da da neki nagoveštaj o čemu se zapravo radi. Spekulisalo se da je nakon odustajanja od turnira otišao pravo u Švajcarsku, na kliniku u kojoj je već sanirao povredu lakta koja mu je umalo ugrozila karijeru.

- Izvinite što sam vas držao u neizvesnosti i neznanju ovih dana. Imao sam vremena da budem sa svojom porodicom, ali i da se aktivno posvetim oporavku, da bih bio spreman za turnir u Aziji. Zdravlje mi je uvek na prvom mestu, te čim budem spreman vraćam se - poručio je Novak na Tviteru, a potom se zahvalio svima onima koji su mu uputili javnu podršku:

- Hvala vam svima na velikoj podršci i interesovanju za stanje mog ramena. U procesu sam rehabilitacije i nadam se da ću biti spreman već za sledeći turnir u Tokiju. Svakako vam se javljam sa novostima. Hvala vam još jednom - napisao je Nole na Tviteru.

Mi mu želimo brz oporavak i još mnogo osvojenih turnira. Idemoooo!

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Novak Đoković