Jedna "golišava" fotografija zapalila Instagram: Da li je ovo Gvinet Paltrou? (foto)

Jedna "golišava" fotografija zapalila Instagram: Da li je ovo Gvinet Paltrou? (foto)

Autor: | 12/09/2019

0

 

Lifestyle portal Goop, koji je pokrenula holivudska glumica i oskarovka Gvinet Paltrou,objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju gole plavuše koja pozira na vrhu planine, a mnogi se slažu u tome da s leđa izgleda tačno kao i 46-godišnja Gvinet. Da li je moguće da je to baš ona?

Kontroverzna fotografija odmah je zapalila Instagram, pa je pokrenuta debata među fanovima, a nisu izostali ni komentari na izgled golišave dame. Dok neki tvrde kako je žena na slici ista Ginet, drugi se pak ne slažu s tim tvrdeći da plave lokne ne odgovaraju glumičinima, a treći su se pak fokusirali na to da se ženi koja pozira s rukama podignutim iznad glave vide rebra, pa su je optužili da je premršava.

Iako je Goop portal posvećen promovisanju zdravog života, pa se tako na njemu mogu pronaći razni zdravi recepti, psihološki saveti i preporuke za najdelotvornije vežbe za oblikovanje tela, pratioci na Instagramu izvrgli su celu stvar kritici jer navodno promoviše nerealne standarde lepote.

Fotografija koja je podigla toliko prašine zapravo je trebala da bude tek opisna fotka za članak o učenju prihvatanja naših potreba i samih sebe, ali ispala je okidač za žučne rasprave i polemike o tome da li se to Gvinet razgolitila ili ne.

Ako to nije slavna glumica, onda je Goop angažovao devojku koja izuzetno liči na pokretačicu portala, zaključili su mnogi.

Da li je na fotografiji Gvinet Paltrou?

Da, ona je baš ovako građena, samo se sada sve lepo vidi
Ne, Gvinet nema ovakvu kosu, noge, pozadinu...

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

https://www.instagram.com/p/B2QAanmHOLC/?utm_source=ig_embed

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: gvinet paltrou