Pet godina braka je učinilo svoje: Amal Kluni je savršena, ali šta se desilo Džordžu? (foto)

Pet godina braka je učinilo svoje: Amal Kluni je savršena, ali šta se desilo Džordžu? (foto)

Autor: | 29/09/2019

0

Džordž Kluni (58) i Amal (41) proslavili su petu godišnjicu braka romantičnom večerom u elitnom restoranu u Njujorku u društvu prijatelja Sindi Kraford i njenim suprugom Randeom Gerberom.

Holivudski glumac i lepa advokatica nisu skidali osmeh sa lica, a paparaci su ih uslikali dok su izlazili iz svog doma u Njujorku, držeći se za ruke.

Za ovu posebnu priliku Amal je ponela elegantne crne kožne pantalone sa visokim strukom i nežni beli čipkani top. Uz ovaj besprekoran stajling uklopila je i crne salonke, kao i pismo torbicu, prenosi Stil.

Džordž je izabrao nešto ležerniju varijantu, te se obukao farmerke i tamnu košulju kratkih rukava. Stajling je zaokružio bež cipelama.

Svima je odmah zapala za oko i veća brada holivudskog zavodnika. Iako ga retko viđamo u tom izdanju, vrlo verovatno da je za potrebe neko nove uloge odlučio da bude "modeni Gandalf", jer je vreme ovih brada uveliko u odlasku.

Ali, nakon tog "Svečanog" izlaska, očigledno je Džordž odlučio da iz ove kombinacije više ne izlazi, tako da je umesto košulje došla majica, a u toku dana je odlučio da doda sunčane naočare!

hellomagazin.rs Profimedia