Anđelina Džoli nije lako podnela razvod od Breda: Bila sam duboko, istinski tužna i povređena

Anđelina Džoli nije lako podnela razvod od Breda: Bila sam duboko, istinski tužna i povređena

Autor: | 07/10/2019

0

Pre tri godine Anđelina Džoli doživela je treći bračni krah. Njenoj ljubavi s Bredom Pitom došao je kraj, a koliko ju je to pogodilo otkrila je u najnovijem intervjuu za francuski magazin.

Anđelina je priznala da je tokom razvoda delom izgubila samu sebe i da se više nije prepoznavala.

- Ne znam šta mi donosi sudbina, ali ono u što sam uverena je da sa nalazim u periodu tranzicije, povratku svojim korijenima, jer sam delom izgubila samu sebe - rekla je 44-godišnja glumica u razgovoru za francuski magazin Madame Figaro.

Govoreći o razvodu od Breda Pita, Džoli je ispričala da je to bio komplikovan trenutak. Ali  je bez zadrške progovorila o bolu koji je osećala:

- Mislim da je to bilo pred kraj moje veze s Bredom, a onda smo se razveli. Bilo je komplikovano, nisam više prepoznavala samu sebe, a ja sam, kako da kažem, postala manja, nebitna, iako to nisam pokazivala. Bila sam duboko, istinski tužna i povređena, a s druge strane bilo je zanimljivo uroniti u tu poniznost i osećaj beznačajnosti - dodala je Džoli.

Jasno je dala do znanja da je mnogo naučila iz te traume:

- To je lekcija koju prenosim svojoj deci, ta ideja obnavljanja, a kroz nju i mogućnost sreće. Morala sam ponovo da otkrijem sreću. Možda to na kraju znači biti ljudsko biće... Pride sam još imala i neke zdravstvene probleme.

Ali ta prilika pomogla joj je da se fokusira na dobre stvari koje ima u životu.

- Sve te stvari se slegnu i pomognu vam da shvatite kako ste srećni što ste živi - kaže glumica koja ne krije da su unutrašnju snagu crpi iz ljubavi svoje dece.

hellomagazin.rs Guliver/Getty/Splash