Danica Andonov se po prvi put obratila javnosti: Zamoliću vas da nas pustite da tugujemo u miru i tišini

Danica Andonov se po prvi put obratila javnosti: Zamoliću vas da nas pustite da tugujemo u miru i tišini

Autor: | 15/10/2019

0

Nakon što se u domaćim medijima pojavila senzacionalistička vest da je nakon što je Dalibor Andonov Gru stradao na tragičan način, njegova supruga ostala bez prihoda, te su u prodaju puštene majice kako bi im prijatelji obezbedili mali prihod od prodaje, Danica je morala da odreaguje.

Kako su preneli tabloidi uz adekvatan naslov, Danica se po njihovim napisima našla u teškoj finansijskoj situaciji, bez sredstava za život, ali istina i priča su drugačiji i radi se o prijateljskom gestu, gestu poštovanja prema dragom prijatelju i njegovoj porodici.

Dalibor Andonov Gru je reklamirao majice brenda Fake, bez nadoknade, prijateljski, a sada je Marko uzvratio uslugu. Naime, Đurovksi je na festivalu Fejk ver organizovao prodaju svojih majica, a sav novac namenio je porodici Andonov.

Ovaj prijateljski gest su podržali i glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić, koji su na svojim Instagram profilima objavili ovu vest.

- U čast našeg ambasadora, ikone hip-hopa, našeg brata Grua, sav prihod od majica koje danas kupite na festivalu ide njegovoj porodici - istakao je Viktor, a zatim i Aleksandar.

Pošto je čitava ova priča pretvorena u nešto ružno i svedena na scenario rijalitija, Danica se obratila našoj redakciji s molbom da prenesemo njene reči, što ovim putem i činimo:

"Hvala svim medijima (a malo ih je) koji su shvatili gest Daliborovih prijatelja povodom prodaje modne marke "FAKE".

Za one "neupućene" moj suprug je reklamirao ovu robnu marku kao prijatelj (što možete da vidite na njegovom Instagram profilu), tako da ovaj gest je jedna vrsta ZAHVALNOSTI.
Na žalost, živimo u vremenu senzacija i raznih gluposti, pa u svemu tome zaboravimo na LJUDSKOST.
Zamoliću Vas kao neko ko nikada nije bio deo ovog lažnog sveta, da nas pustite da tugujemo u miru i tišini. Unapred zahvalna Danica Andonov."

https://www.instagram.com/p/B3ZFaGNIGWO/

hellomagazin.rs instagram

Pročitajte još