Bol koji razara srce: Daniel Kajmakoski se razvodi od 13 godina mlađe misice

Bol koji razara srce: Daniel Kajmakoski se razvodi od 13 godina mlađe misice

17/10/2019

0


Makedonski pevač Daniel Kajmakoski, koji je pobedio u prvoj sezoni srpskog izdanja muzičkog takmičenja "X Factor", i koga svakog petka gledamo u šouu "Tvoje lice zvuči poznato", stavio je tačku na brak sa 13 godina mlađom misicom Kristinom Dimitrijevskom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glossy (@glossy_rs) on Aug 4, 2017 at 1:13am PDT


– Kristina i ja nismo zajedno već duže vreme. Brakorazvodna parnica je u toku. Doneli smo odluku da se razvedemo zato što smo shvatili da je to najbolja opcija za nas. Ostali smo dobri prijatelji i nastojaćemo da budemo što bolji roditelji našem detetu. Zbog njega smo stalno u kontaktu. Naše porodice i bliski prijatelji odavno već znaju za razvod i zahvalni smo im na podršci koju nam pružaju. Ovaj period nije lak ni za koga od nas - rekao je Daniel a prenosi magazin "Story",  dok je Kristina priznala da je teško podnela razvod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Kajmakoski (@daniel_kajmakoski) on Nov 24, 2018 at 5:28am PST


– Kada voliš, teško prihvatiš činjenicu da vam ne ide, da niste jedno za drugo. U tom periodu nisam želela da komuniciram ni sa kim, zatvorila sam se u sebe. Činilo mi se kao da će mi se ceo svet obrušiti na glavu. Posle dužeg opiranja trgla sam se i sama izašla na kraj s bolom koji mi je razarao srce – rekla je Kristina koja sa Danielom ima dvoipogodišnjeg sina Davida.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Boško Karanović/Instagram