Ivan Bosiljčić se vratio iz Rusije, svojoj voljenoj supruzi i ćerki: Nina i ja sada uživamo sa njim!

Ivan Bosiljčić se vratio iz Rusije, svojoj voljenoj supruzi i ćerki: Nina i ja sada uživamo sa njim!

Autor: | 21/10/2019

0

Nakon što je dugo živeo na relaciji Beograd-Moskva, glumac Ivan Bosiljčić vratio se u Srbiju zadovoljan projektima koje je snimio u Rusiji. Njegovom povratku najviše su se obradovale supruga, pevačica Jelena Tomašević i ćerka Nina.

Pevačica na krije da je raduje što je porodica ponovo u punom sastavu.

- Ivan se vratio iz Rusije, završio je svoje projekte i Nina i ja sada uživamo sa njim - kroz osmeh kaže Jelena za Blic, a koja će sada sa suprugom podelititi domaće zadatke svoje naslednice.

https://www.instagram.com/p/B0apv5Oo5PB/

- Redovno idemo na roditeljske sastanke, radimo zajedno domaće zadatke, a ono što sam primetila jeste da mi matematika i dalje najteže pada - uz osmeh priznaje Jelena, koju su sreli u trenutku kada je davala podršku ženama obolelim i lečenim od raka dojke.

https://www.instagram.com/p/B1PcPt3oApT/

- Redovni godišnji pregledi, ultrazvuk i mamografija su rešenje za svaku ženu. Ako se otkrije na vreme, rak je izlečiv! Slušajući ove dame kroz šta su prošle u svojoj borbi protiv ove opake bolesti, zaista pomislite da je život veličanstven, a čovek još više u želji da živi. Svakako da je ohrabrujuće saznanje da je sve moguće, ako se redovno pregledate. A one su dokaz za to - apeluje Jelena koja priznaje da vodi računa o svom zdravlju.

- Svake godine idem na kompletne ultrazvučne preglede i trudim se koliko god mogu da se zdravo hranim i šetam u prirodi na kiseoniku. Nisam hipohondar po prirodi, ali volim da budem zdrava i jaka. Nisam paničar, ali svakako otkad sam postala majka, morala sam da naučim da se smirim kad se Nina razboli. Sve je to neki trening za nas roditelje.

https://www.instagram.com/p/B0a7OwpI6u_/

Jelena kaže da kao javna ličnost oseća odgovornost da priča o zdravlju i preventivnim pregledima jer se tako nada da će mnoge generacije da motiviše da se više posvete sebi.

- Ljudi su u stresu zbog svakodnevnog brzog tempa života, ali zato je lepo podsetiti ih da ako oni ne misle o sebi, niko drugi neće. Mi javne ličnosti, kada učestvujemo u ovakvim plemenitim događajima, ako smo uspeli bar jednu osobu da motivišemo da ode na preglede, smatramo to dobrim delom i uspehom - ističe pevačica.

hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti