Snežana Dakić ovim postom uzburkala javnost: Druže Tito, kako da se snađemo u današnjem svetu?

Snežana Dakić ovim postom uzburkala javnost: Druže Tito, kako da se snađemo u današnjem svetu?

Autor: | 10/11/2019

0

Snežana Dakić je i dalje neko ko svojim rečima može da uzburka javnost, bez obzira što više ne vodi emisiju "U trendu", ona se putem moćnijeg medija od televizije - društvenih mreža, obraća svima onima koji žele da čuju kako i o čemu razmišlja.

Ovoga puta je bila u poseti Muzeju Jugoslavije, te je iskoristila priliku da se fotografiše kraj statue Josipa Broza Tita, ali i da se zapita zašto su neke stvari danas tako IN, a nekada su se smatrale sramotnim.

- U tvoje vreme cenilo se kad si najbolji đak, vukovac, kad si pošten i lojalan, najbolji studenti dobijali su posao, vredni radnici - stanove. Potkradati firmu ili državu bila je ogromna sramota, direktor firme velika čast i društvena odgovornost, švaleracija sa pretpostavljenim smatrala se nemoralom.... ljubavnice se nisu vodile u društvo... Druže Tito, kako da se snađemo u današnjem svetu u vreme kapitalističkih pravila? -  zapitala se Snežana, izazvavši buru na Instagramu, otvorivši vrata polemici, ali i mnogobrojnim lajkovima za napisano.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana Dakic (@snezanadakic) дана 10. Нов 2019. у 4:37 PST

hellomagazin.rs ATA Images
Tagovi: snežana dakić

Najnovije vesti