Olivera Balašević ruši Instagram: Sedma decenija joj ne može ništa, još uvek je devojčica!

Olivera Balašević ruši Instagram: Sedma decenija joj ne može ništa, još uvek je devojčica!

Autor: | 11/11/2019

0

Ona je Olivera Balašević, večna muza Đorđa Balaševića, koji uz svoju divnu suprugu stvara najnežnije note i pesme koje se pevaju i pevaće se još dugo...

Devojčica koja je ostala ista, osmehom prkoseći godinama i prolaznosti.

https://www.instagram.com/p/B32nofjJz7C/

A ona, Olivera, ta divna žena iz Đoletove pesme i njegovog života, ovog aprila je napunila 60. godina, tek zakoračila u sedmu deceniju, ali i dalje je kao devojčica.

https://www.instagram.com/p/B4PKpk2gnAv/

Gospođa Balašević je odlučila da je vreme da se pridruži Instagramu, a onda je od 30. oktobra, u samo par dana, svojim fotografijama i divnim postovima "zapretila" da će srušiti ovu društvenu mrežu.

Uz fotografiju na kojoj igra školice, Olja je napisala delić sećanja iz školskih dana:

- Učiteljica je objašnjavala kako ne stigne ni kaficu da srkne, a već je kolege zovu da smiruje svoje đake, pri čemu sa prozora zbornice samo traži grupu dečaka i dve male pesnice koje kose sve oko sebe. I mada je taj opis definitivno bio malo uveličan, ipak sam se nadala da će se mojoj mami dopasti... - napisala je dodavši nativ škole i godinu koja je vezuje za nju -  O.Š. Vuk Karadžić, Zrenjanin, 1966. godine...

Njen mali dnevnik iz školskih dana je divan, jer je toliko drugačiji od onoga što možemo videti na Instagramu, a ona nasmejana i baš kao da je tek izašla iz školske klupe.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olivera Balašević (@olivera.balasevic) дана 9. Нов 2019. у 4:11 PST

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/ Hello! 470