Katarina Radivojević o životu u Americi:  Srećna sam jer sam živa iznutra i radim ono što volim

Katarina Radivojević o životu u Americi: Srećna sam jer sam živa iznutra i radim ono što volim

Autor: | 13/11/2019

0

Glumica Katarina Radivojević zbog poslovnih obaveza dosta vremena provodi u Americi.  Ona nije jedina iz svoje branše koja je rešila da se svojim kvalitetima oproba u prestonici svetskog filma. Nikola Đuričko se sa porodicom preselio u Los Anđeles, a promenu adrese su najavila i još neka naša glumačka imena. Katarina u razgovoru za "Blic" otkriva  šta je po njenom mišljenju razlog takvih odluka.

–  Zbog nemogućnosti da naplate svoj rad. Onda se osećate nedovoljno vrednim. Nije mi stalo da snimam bilo šta da bih se ja osećala vrednom, ukoliko shvatam da moj rad produkcija ne vrednuje dovoljno. Radije ne glumim i čuvam energiju za neke druge stvari koje radim pored svog glumačkog posla,  kaže Katarina koja otkriva da li živeti u Americi znači biti srećan

–Zavisi šta je za koga sreća. Za mene nije gomila novca. Za mene je sreća kada sam ispunjena, zadovoljna i voljena. Kada sam živa iznutra, a živa sam kada radim ono što volim i što mi prija, rutina me ubija, kada saznajem i učim o novim kulturama i ljudima. Kada sam okružena ljudima koji ne pričaju loše o drugima. Kada se družim sa kim želim, a ne sa kim moram. Čovek postaje slobodan svojom odlukom, nepristajanjem i otporom, što kaže Meša Selimović. Osećam se slobodnom kad ni od koga ne zavisim i kada mogu da živim i radim i u Srbiji i u Americi, u Rusiji ili Japanu. A sloboda je za mene sreća –kaže Katarina.

Hellomagazin.rs Ata

Najnovije vesti