Nataša Bekvalac o Ani Nikolić: Može joj se - sada je odlučila da bude mršava, pa je i mršava

Nataša Bekvalac o Ani Nikolić: Može joj se - sada je odlučila da bude mršava, pa je i mršava

Autor: | 14/11/2019

0

Vizuelna transformacija Ane Nikolić je toliko upečatljiva da o tome ne prestaje da se govori. Od kako je rodila ćerku 2017. godine, pevačica je imala probleme sa viškom kilograma, ali je upornošću uspela da povrati liniju koju je imala pre trudnoće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? ??????? (@ananikolicofficial) on Nov 12, 2019 at 3:35am PST


Ponovo je mršava i atraktivna i uživa da objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama. Na njen izgled nisu ostale ravnodušne ni koleginice, pa tako Nataša Bekvalac nije štedela na komplimentima za Anu.

- Ana je toliko lepa i zgodna žena, da je bilo pitanje trenutka kada će se vratiti u ono stanje da pred sobom bude zadovoljna. Može joj se, sada je odlučila da bude mršava, pa je i mršava - istakla je pevačica za "Pink".

Ćerka Tara oduševljena maminim novim izgledom

Iako Ana za svoj izgled dobija samo pohvale, nedavno joj je stigao i kompliment od najvažnije osobe u njenoj životu- dvogodišnje mezimice Tare. Naime, pevačica je na svom Instagram profilu otkrila šta joj je ćerka rekla kada je videla u kratkoj suknjici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ??? ??????? (@ananikolicofficial) on Nov 8, 2019 at 6:04am PST


– Ovako kaže ova mala glumica meni :”Mama ti si mačka” – otkrila je Ana šta joj ćerka rekla kada je videla u kratkoj suknjici koja je istakla njene vitke noge.
Hellomagazin.rs Ata/Instagram/Ana Nikolic