Stefan Živojinović misli da mu nije vreme za ženidbu: Ne bih mogao da podnesem da mi roditelji daju pare za pelene!

Stefan Živojinović misli da mu nije vreme za ženidbu: Ne bih mogao da podnesem da mi roditelji daju pare za pelene!

Autor: | 18/11/2019

0

Iako je krenuo maminim stopama, te započeo svoju muzičku karijeru, preselio se u svoj stan, Stefan Živojinović smatra da još nije dovoljno samostalan da bi mogao da zasnuje sopstvenu porodicu, oženi se i dobije decu.

Stefan potiče iz porodice koja može sve da mu omogući, ali smatra da to nije rešenje i ne želi da zavisi od pomoći svojih roditelja.

- Tako je. Ono što prvo treba da uradiš jeste da si stabilan, ostvaren i da imaš finansijsku nezavisnost od roditelja, da ti možeš to sam da izguraš. Ne bih mogao da podnesem činjenicu da mi roditelji daju pare za pelene. Zato i ne razmišljam o tome, gledam da što više radim i ostvarujem, čak i van ovog posla. Koliko-toliko sam nezavisan, ali nije to - to. Uvek je daj još, nije to alavost, ali prosto takve su ambicije, svako hoće najbolje za sebe - ispričao je Stefan za Scenu.

Mladi pevač je nedavno raskinuo sa devojkom, a kako otkriva za pomenuti medij, za sada na vidiku nema ni potencijalnu izabranicu niti žuri da je nađe.

I dok mu je ženidba u drugom planu, karijera mu je sada ono što ka zaokuplja. Mladi Živojinović ističe i da vredno radi na novom albumu.- Imam dosta pesama koje sam snimio, ali gledam da pogodim i pravi trenutak, da svi padnemo u nesvest. Sve je dobro, ali tražim pesmu za koju mogu da kažem “vau”. Slušam pesme po više puta, pustim i najbližima da čuju, pa da čujem njihovo mišljenje - zaključio je Stefan.

https://www.instagram.com/p/B496gBrliHO/

Hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti