Ana Dabović o vezi sa vaterpolistom: Mnogo stvari nas spaja, a posebno volimo hranu

Ana Dabović o vezi sa vaterpolistom: Mnogo stvari nas spaja, a posebno volimo hranu

Autor: | 23/11/2019

0

Ana Dabović ne skriva da je srećna u ljubavi

Košarkašica i reprezentativka Srbije Ana Dabović  od leta je u emotivnoj vezi sa francuskim vaterpolistom crnogorskog porekla Ilijom Mušturom. Par se upoznao u Monpeljeu,a Ana je otkrila kako je protekao njihov prvi susret.

Prvi put kad smo se videli trebali je samo da mi da kartu za njegovu utakmicu, a ostali smo tri sata zajedno. Možda bi smo i duže da nije morao da ide na trening, rekla je Ana za "Blic" i dodala da imaju dosta zajedničkih tema.

Ana Dabović: Kad dobijem decu kuvaću za njih, zato bi trebalo da krenem kod mame na časove

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilija Mustur (@musturix) on Oct 14, 2019 at 1:37pm PDT

Mnogo stvari nas spaja, ali izdvojila bih muziku, more, smeh, Herceg Novi, a posebno volimo hranu, što može da bude problem rekla je košarkašica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilija Mustur (@musturix) on Aug 23, 2019 at 6:08am PDT

U nedavnom razgovoru za magazin Hello! Ana jepriznala je da, od kako je postala tetka Vuku, Mii i Stefanu, sve češće razmišlja o majčinstvu. Tada je istakla da joj je cilj da odigra još nekoliko kvalitetnih sezona, a potom da se posveti porodici:

– U odličnoj sam formi i volela bih da odigram još nekoliko kvalitetnih sezona. Onda, ako mi sudbina bude išla naruku i upoznam pravu osobu, prestaću da igram košarku i posvetiću se porodici– rekla je ona tada.

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Instagram
Tagovi: ana dabovic

Najnovije vesti