Bizaran jutarnji ritual Ivanke Tramp

Bizaran jutarnji ritual Ivanke Tramp

Autor: | 29/11/2019

0

Ivankin dan počinje u 5 sati ujutro

Porodica Tramp već godinama privlači puno pažnje javnosti zbog ogromnog bogatsva koje poseduju, a od kako je Donald Tramp postao prvi čovek Sjedinjenih Američkih Država, interesovanje je veće, posebno za ženski deo porodice.

Rođendansko iznenađenje: Ivanka Tramp pokazala kako izgleda bez trunke šminke! (foto/video)

Prvu damu Melaniju i ćerku Ivanku javnost gleda najčešće kroz prizmu modnih izbora ali se i sve njihove navike analiziraju i tumače. Jedna navika koju praktikuje "ćerka miljenica" kako u Americi zovu Ivanku je, po mišljenju mnogih, neobična.

Ivanka Tramp se odvažila na drastičnu promenu frizure (foto)

Naime, ona i njen suprug Džared Kušner, po rečima onih koji su bliski ovom moćnom paru,  veoma vode računa o svom zdravlju, pa brižljivo biraju hranu koju konzumiraju i redovno idu na vežbe. Tako svako jutro počinju u teretani a  strani tablodi prenose da vežbaju isključivo ako su svetla u teretani ugašena.  Na taj način isključiju mogučnost da ih neko vidi, a  poznato je da im je sigurnost na prvom mestu.

Inače, Ivankin dan počinje u 5 sati ujutro kako bi, kako sama kaže "stigla da obavi što je moguće više posla" u naredna dva sata dok se deca ne probude. Ona je majka troje dece: ćerke Arabeli (8) i sinova Džozefa (6) i Teodora (4).


Ivanka se za njujorškog medijskog magnata Džerada Kušnera udala 2009. godine, a nakon zaključenja brakaprešla je u judaizam, religiju porodice njenog supruga.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: ivanka tramp