Fatalne sestre Rodić: Stefan Živojinović u vezi sa Bogdaninom sestrom Bojanom?

Fatalne sestre Rodić: Stefan Živojinović u vezi sa Bogdaninom sestrom Bojanom?

Autor: | 05/12/2019

0

Stefan Živojinović, zgodni sin Lepe Brene, krenuo je majčinim stopama i lagano se bori za svoje mesto na estradnom nebu. Ipak, pored neospornog muzičkog talenta, Stefan osvaja publiku svojim šarmom i osmehom.

Do sada su ga povezivali sa mnogim devojkama sa javne scene, sa Milicom Pavlović, te Zoranom Jovanović Zorannah...

Na svaki trač o navodnoj ljubavnoj aferi Stefan je s osmehom odgovarao da su mu te devojeke prijateljice i da ih jako ceni i poštuje

Stefan Živojinović misli da mu nije vreme za ženidbu

Međutim, izgleda da se pojavila jedna koja je za njegovo srce bila fatalna. Kako piše Informer, Stefan je već nekoliko meseci u vezi sa lepom sestrom Bogdane Rodić, Bojanom!  Brenin sin i sestra Cecine snajke Bogdane su u vezi četiri meseca, ali još ne žele da se u javnosti pojavljuju kao par.

- Upoznali su se još prošle zime na Kopaoniku, kada je Bojana bacila oko na Stefana i učinila prvi korak. Tad su samo razmenili brojeve telefona i započeli dopisivanje, koje je trajalo dugo. Tek su se letos dogovorili da se vide i otad su zajedno - priča izvor pomenutog lista i dodaje:

https://www.instagram.com/p/B4nDmAPpU9y/

- Bojana upravo zbog Stefana sve više vremena provodi u Beogradu. Ona nije zapostavila porodični biznis, pa često kombijem razvozi piliće od Titela do pijace u Borči. To je Stefanu simpatično, nikad joj nije prigovorio što se bavi takvim poslom.

Stefan je dobio pozivnicu za Veljkovo i Bogdanino venčanje prošlog meseca i tada je trebalo da se sa Bojanom pojavi na tom slavlju.

https://www.instagram.com/p/ByfSePho-ku/

- Stefke je u odličnim odnosima i sa Veljkom i sa Anastasijom, čije pesme je često javno hvalio. Veljko ga je pozvao na svadbu, ali on je tada bio u Americi i nije mogao da dođe. Bojana mu je sve vreme sa svadbe slala snimke, čak mu je rekla da su te noći neki Veljkovi drugovi pokušali da je osvoje. Oboje su se smejali tome jer su sigurni u svoju ljubav. Osim toga, i Stefana često muvaju devojke na nastupima, pa mu Bojana nikad nije pravila ljubomorne scene - ispričao je izvor za Informer.

Stefan Živojinović: Tražim devojku koja neće biti sa mnom iz koristi

Ni Stefan, a ni Bojana, juče nisu bili dostupni za komentar, pa su pozvali Bojaninu majku Danijelu Rodić i pitali su je da li će posle Cece i Brena da joj postane prija:

- Ne mogu ništa da vam kažem o tome! Ne smem da dajem nikakve izjave, neću ni da potvrdim ni da demantujem - rekla je Danijela, koja je bila pričljivija kada su je pitali o drugoj ćerki Bogdani i zetu Veljku:

- Bogdana se super oseća, odlično podnosi trudnoću i mnogo se raduje što će biti majka. Znam da su pomerili medeni mesec, ne znam kada će ići na putovanje, jer Veljko ima dosta obaveza oko treninga i priprema. Baš je posvećen boksu.

Inače, kako se dalje navodi, Bojana Rodić bila je u vezi sa Cecinim bratom Milanom Marinkovićem! Kada je Veljko smuvao Bogdanu, njegov ujak je uspeo da zavede njenu stariju sestru Bojanu. Njihova veza nije potrajala, a kad su se sreli na svadbi, samo su se pozdravili.

https://www.instagram.com/p/ByLD-zxocH-/

hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti