Ana Bebić ponovo trudna: U 2020. rodiću još jednog dečaka

Ana Bebić ponovo trudna: U 2020. rodiću još jednog dečaka

Autor: | 11/12/2019

0

Ana Bebić ponovo trudna, a sin stiže na proleće

Talentovana pevačica Ana Bebić je obradovala svoje obožavaoce tako što je snimila novu pesmu i spot nakon pet godina pauze od medijske i muzičke scene. Ana nije skrivala koliko je zbog toga osećala i sreću i strah u isto vreme.

– Moram priznati da je ovaj spot nakon toliko vremena za mene predstavljao i sreću i strah, sreću jer se vraćam svemu što volim i svemu što sam ja i strah jer sam opet pred očima javnosti. Razmišljala sam da li je sve dovoljno dobro nakon 5. godina pauze, rekla je pevačica, a sada i otkrila vest koja je zasenila novu pesmu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on Aug 18, 2019 at 11:07am PDT


–  U 2020. rodiću i drugog sina, otkrila je 33-godišnja pevačica u emisiji kod Ognjena Amidžića koji je ovu vest dočekao sa oduševljenjem. Ana je istakla da je presrećna što je drugi sin na putu jer je priželjikivala proširenje porodice.

-Ne mogu da kažem da sam u cvetu mladosti. Volela bih da ne bude prevelika razlika između dece i volela bih da ih imam više. Ja imam i brata i sestru i oni su moji najbolji prijatelji. Ne bih volela da moj sin odrasta bez brata ili sestre. Što pre, dok smo još u fulu, u pelenama. Izdržaćemo pet godina, rekla je ona nedavno.

Ana Bebić o proširenju porodice: Želim drugo dete

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Đolić (@anabebic_) on Dec 8, 2017 at 3:24am PST


Ana se zbog porodice povukla iz javnog života. Ipak, izgleda da joj je muzika nedostajala, pa se sada vratila i svojoj karijeri. Ona ne skriva da uživa u svojoj porodici i željno iščekuje kada će roditi drugog sina.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram/Ana Bebić
Tagovi: ana bebić