Brak Goge Sekulić u krizi: Suprug Uroš ljut zbog jedne nesvakidašnje stvari

Brak Goge Sekulić u krizi: Suprug Uroš ljut zbog jedne nesvakidašnje stvari

Autor: | 18/12/2019

0

Goga objavila najnoviju hit pesmu “Devojka na lošem glasu” 

Pevačica i njen deceniju i po mlađi suprug Uroš Domanović svoju ljubavnu priču zaokružili su rođenjem sina Vasilija Andreja krajem 2018. godine. Iako oboje uživaju u čarima roditeljstva i u vaspitanju naslednika, često se šuška o njihovim nesuglasicama, a sada je stigla i vest da je brak Goge Sekulić u krizi, i to zbog njene najnovije pesme. Naime, kako prenose domaći mediji, evropskom prvaku i svetskom vicešampionu u brazilskom džiu-džicuu nije se dopao naziv nove Gogine pesme. Nije mu se dopalo što se pesma zove “Devojka na lošem glasu”  budući da je njihov dogovor bio drugačiji.

U jeku spekulacija o razvodu: Ono što je Goga Sekulić rekla o suprugu izazvalo burne reakcije

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Dec 9, 2019 at 1:24pm PST

Pevačicu suprug blokirao na Instagramu

- Goga je van sebe, čak je zvala svoju glavnu menadžerku i producentkinju Biljanu Savić da se pesma povuče jer ne želi probleme u braku! Uroš ju je prvo blokirao na Instagramu, a zatim je svoj profil potpuno ugasio! On je dečko uspešan sportista i potpuna mu je nepoznanica estrada. Goga i on su se čuli telefonom budući da trenutno žive na dve adrese, ali je razgovor okončan svađom - navodi dobro obavešten izvor za "Blic", a Goga nije odgovarala na pozive na ovu temu.

Kada su nakon krštenja sina na kratko posetili Beograd, Goga i Uroš su našli vremena da čitaocima magazina “Hello!” predstave naslednika i otkriju kako se snalaze u novoj životnoj ulozi. Pevačica je tada istakla da je iz poštovanja prema njenom poslu Uroš pristao na prvo porodično fotografisanje iako ne voli da se eksponira u javnosti

– Više to smatram razumevanjem i poštovanjem prema onome što radim. Svi mi moramo nešto da žrtvujemo zbog voljene osobe. U našem braku kompromis je preko potreban, budući da se ni on ni ja ne bavimo uobičajenim zanimanjima. Njegovo, između ostalog, zahteva svakodnevne treninge, određen način ishrane i disciplinu, dok moje podrazumeva radne vikende, ali i saradnju sa medijima, rekla je i otkrila koliko je rođenje deteta promenilo njihov odnos.

Goga Sekulić: Ko zna kakva ću svekrva biti, teško će mi ugoditi bilo koja

– U emotivnom smislu ništa se nije se promenilo. Volimo se kao prvog dana, samo smo ranije mnogo više vremena provodili zajedno, budući da ja nisam radila. Pre nego što smo postali roditelji, zbog poslovnih obaveza svakog vikenda bila sam van kuće, a sada su nam sva ljubav, energija i vreme usmereni prvenstveno na dete, rekla je Goga i naglasila da, iako je suprug od nje mlađi deceniju i po, ta razlika u godinama kod njih kao da ne postoji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on May 3, 2019 at 7:43am PDT


– U našem slučaju razlika u godinama kao da ne postoji. Uroš je izuzetno zreo, samostalan je i ostvaren. S druge strane, ja sam duhom mlada, tako da je u većini situacija, ako je suditi po ponašanju, kod nas potpuno obrnuto – on se ponaša kao da je stariji i zreliji, a ja mlađa… (smeh) – rekla nam je tada pevačica.

 

Hellomagazin.rs Ata/Luka Šarac
Tagovi: goga sekulić

Pročitajte još