Ana Bekuta otkrila: Ono što učim unuke treba da im se ureže u sećanje

Ana Bekuta otkrila: Ono što učim unuke treba da im se ureže u sećanje

Autor: | 26/12/2019

0

Ana Bekuta jako je vezana za unuke, Sonju i Branka, i uči ih da poštuju običaje

Iako su praznici vreme koje većina provodi u krugu porodice, uz bogatu trpezu i odmor, za pevačicu Anu Bekutu, kao i za mnoge njene kolege i ova Nova godina protećiće radno. Ona će nastupati u jednom prestoničkom restoranu, ali već je navikla na životni ritam koji joj je nametnuo posao.

–Takav je posao. Biće vremena kada ćemo odmarati, uživati jedni u drugima i nadoknaditi propuštene trenutke, istakla je Ana pred kamerama emisije "Premijera". Pevačica je otkrila i praznična pravila kojima uči svoje unuke Sonju i Branka.

-Standardno. Mislim da tome učim i svoju unuku i unuka da te naše praznike treba da krasi standardna praznična kuhinja i da im se ureže u sećanje da tako treba i nikako drugačije - rekla je Ana, te dodala da joj unuci veoma pomažu. Moram da priznam da mi je Sonja desna ruka, već je stasala devojka, Branko takođe ide u kupovinu, sluša. Dobri su mi - rekla je Ana.

Ana Bekuta je postala baka u 39. godini: To je prednost, jer sada sa Brankom i Sonjom putujem, uživam i radim

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sonja polić (@sonjapolic_) on Nov 16, 2019 at 3:12pm PST


Inače pevačica je vrlo mlada postala baka – već u 39. godini, što s ove distance smatra prednošću.

– To je prednost u smislu da sad, sa 60, imam unuka od 21 i unuku od skoro 19 godina, tako da sa njima i putujem poslednjih godina, Branko i Sonja mi pomažu u poslu, koliko je god to moguće, voze me… S te strane, stvarno sam presrećna što su stasali u ljude koji su od koristi i koji mogu da pomažu, istakla je nedavno pevačica.

Vlado Georgiev sa izabranicom na koncertu Ane Bekute: Šta je pevačica otkrila pa se ceo Sava Centar digao na noge

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on Sep 26, 2018 at 2:32pm PDT

Folk zvezda je u više navrata isticala je koliko je ponosna na unuku Sonju, kojoj je prošle godine, sa ostatkom familije, organizovala nezaboravnu žurku za 18. rođendan, na kojoj je bio veliki broj poznatih ličnosti. Sonja se ne ističe u javnosti, ali nije mogla da propusti glamuroznu proslavu bakinog jubilarnog 60. rođendana.

Praznični dani Anu uvek asociraju na period kada je bila dete. I tada je, kako je jednom prilikom istaklam poštovala sve običaje.

Ana Bekuta o detinjstvu: Uživala sam sa sestrama, školu sam obožavala, a onda se u 17. godini sve promenilo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on Nov 13, 2019 at 1:11am PST


- Mene svaki veći praznik vezuje za detinjstvo. Sećam se da je u mojoj porodici baka, očeva majka, bila zadužena za poštovanje običaja. Na jutarnjoj službi učili smo da recitujemo crkvene pesmice, pa smo dobijali bombone za to. To je bilo šezdesetih godina, Srbija je tada bila poprilično siromašno društvo, ali naša crkva je uvek nalazila način da na velike praznike obraduje decu slatkišima - rekla je Ana.

 

Hellomagazin.rs Ata/Instagram
Tagovi: ana bekuta

Najnovije vesti