Viktorija Bekam: Ne mislim da sam lepa

Viktorija Bekam: Ne mislim da sam lepa

Autor: | 03/01/2020

0

 Viktorija Bekam priznaje da sebe ne smatra lepom, ali i da joj je trebalo mnogo vremena da prihvati svoje nesavršenosti

Viktorija Bekam ima život na kom joj zavide mnogi. Sa suprugom, fudbalskim asom Dejvidom Bekamom, sa kojim je u braku 20 godina, ima četvoro dece – dvadesetogodišnjeg Bruklina, tri godine mlađeg Romea, četrnaestogodišnjeg Kruza i osmogodišnju Harper.  Na čelu je modnog biznisa koji se neprestano razvija, a okupirana je i proizvodnjom linije ekoloških kozmetičkih proizvoda. Njene modne i bjuti savete prate žene širom sveta bez pogovora i smatra se svojevrsnom modnom ikonom. Ipak, za najnovije izdanje modnog magazina "Harper's Bazaar" priznaje da je, uprkos svemu što je postigla, dugo bila nesigurna i nezadovoljna sobom.

Viktorija Bekam: Nije bitno da izgledamo mlađe, već kao najbolja i najmoćnija verzija sebe

– Bila sam ambiciozna, poštovala profesore i radila. Uvek sam bila borac. Nikada nisam bila prirodni talenat ni za šta. Kasnije sam uspela zato što sam verovala da mnogo toga možeš postići ako vredno radiš. Nikada mi ništa nije došlo samo od sebe. Nikada nisam bila najpametnija, najbolja ni u čemu. Zato svojoj deci uvek govorimo da moraju da budu vredni, da verovuju u sebe i tada će moći da postanu ono što žele. Radite, budite fokusirani, zahvalni i stvarno zapnite. Govorili su mi da nisam sposobna za puno toga, ali ako sam ja mogla da uspem, možete i vi, rekla je u jednom intervjuu Viktorija Bekam.

Ako se iko promenio, ona je: Viktorija Bekam je neprikosnovena kraljica mode, a da li je oduvek bilo tako?

 

Viktorija Bekam otkrila kako je uspela da sačuva brak, ali i Dejvida od drugih žena

– Ne mislim za sebe da sam lepa. Apsolutno ne. Ipak, trudim se da izvučem najbolje što mogu od onoga što imam. Vidim svoje nedostatke i nesavršenosti i samo se nasmejem i prihvatim ih. Ipak, dugo mi je trebalo da dođem do takvog stanja,  rekla je sasvim iskreno poznata Britanka.

– Treba da budemo najbolja i najmoćnija verzija sebe. Nije poenta u tome da izgledamo mlađe i zato na našim proizvodima nećete videti natpise “kako se rešiti bora” i slične. Želele smo da napravimo kolekciju s kojom ćemo se, kao i u omiljenoj garerobi, osećati dobro, komforno i zadovoljno. Verujemo da je to novi pogled na lepotu  – rekla je na promociji njene kozmetičke linije

 

– Trebalo mi je puno godina da prihvatim svoje nesavršenosti. Evo sada kad imam 45, dobro znam da je sve to normalno, nastavila je, a osvrnula se i na  glasine da ima poslovne probleme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jan 2, 2020 at 12:05pm PST

–  Mnogo sam toga naučila kroz godine, od kako sam kao mlada ušla u šoubiznis pa do danas. Shvatila sam da je mnogo teže održati svoj uspeh nego ga postići. Nije uvek sve tako glamurozno kako ljudi misle – bila je iskrena Viktorija.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: viktorija bekam

Najnovije vesti