Bred Pit otvorio sve karte: Zbog ovog čoveka sam prestao da pijem (foto)

Bred Pit otvorio sve karte: Zbog ovog čoveka sam prestao da pijem (foto)

Autor: | 10/01/2020

0

Bred Pit primio je priznanje na dodeli NBR filmskih nagrada, i javno se zahvalio svom kolegi, poznatom glumcu, koji mu je pomogao da zauvek ostavi alkohol 

Bred Pit bio je zvezda večeri na dodeli prestižnih NBR filmskih nagrada.

Pre samo nekoliko dana Bred je dobio i Zlatnog globusa, na glamuroznoj dodeli na Beverli Hilsu u hotelu “Beverly Hilton” , a danima nakom ceremonije prepričavao se njegov govor.

Naime, nakon što je primio nagradu za ulogu u filmu “Bilo jednom u Holivudu”, glumac se našalio na račun svog ljubavnog života.

- Želeo sam da povedem i mamu ali nisam, jer ispada da sam u vezi sa svakom ženom kraj koje stojim. Pa bi to bilo malo čudno - rekao je Bred i nasmejao sve prisutne.

A kako je na ovo reagovala njegova bivša supruga, glumica Dženifer Aniston, pogledajte OVDE.

Bred Pit se javno zahvalio Bredliju Kuperu

I danas, dan posle NBR dodele nagrada svetski mediji bruje u slavnom holivudskom glumcu.

Naime, čas da mu uruči prizanje imao je Bredli Kuper, koji je sa osmehom pozvao svog kolegu i prijatelja da primi nagradu.

Niko ne bi rekao: Otkrivena najgora osobina Breda Pita

Nakon što se bratski zagrlili, glumac je rešio da baci sve karte na sto i prizna koliko je njegova borba sa alkoholizmom bila jaka.

On se javno zahvalio upravo Bredliju koji mu je u toj bori veoma pomagao.

- Prestao sam da pijem zbog ovog čoveka! Svaki dan sam srećniji od tada - rekao je sasvim neočekivano glumac.

On je dodao i da je Kuper odličan prijatelj i divan otac, pomenuvši da je žurio da stigne na ovaj događaj pošto je  prethodno uspavao ćerku.

Najlepše haljine sa dodele Zlatnih globusa: Ko je oduševio, a ko razočarao?

Bred Pit se sa alkoholozmom borio godinama

Nakon razvoda od Anđeline Džoli, glumac je zapao u veliku psihološku krizu.

Alkohol sam doživljavao kao svoj beg od stvarnosti i na taj način sam sebi činio “medveđu uslugu” - priznao je nedavno Bred, koji je tom prilikom otkrio i da nije plakao godinama.

Nisam plakao poslednjih 20 godina, a sada sam u vrlo emotivnoj fazi. Sve me može dotaći: moja deca, prijatelji, vesti koje čujem. Mislim da je to dobar znak, iako ne znam šta si mi događa - rekao je Pit.

U intervjuu za  "NPR" Bred Pit je otkrio kako je morao da prihvati sopstvenu krivicu nakon razvod. Jedan prijatelj, koji je radio u jednoj bolnici, dočarao mu je smisao života.

Raspad porodice otvara oči. Morao sam da shvatim sopstvenu krivicu i uvidim šta mogu da uradim jer ne mogu više ovako. Čini se kako svi nosimo veliku bol, usamljenost i žaljenje. Imao sam prijatelja koji je radio u bolnici. On mi je rekao kako tamo ljudi jedino pričaju o ljubavi i žaljenju. Pomislio sam kako je to fascinantno. Ako ću samo na to da mislim, bolje mi je da odmah počnem - zaključio je Bred.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Noticiero Web (@noticieroweb) дана 8. Дец 2018. у 5:44 PST

Iz braka sa Anđelinom glumac ima šestoro dece: Medoksa (18), Paksa (16), Zaharu (15), Šajlo (14) i bliznace Vivijen i Noksa (11).

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti