Irina Šajk o životu bez Bredlija: Često se budim uplašena, teško je

Irina Šajk o životu bez Bredlija: Često se budim uplašena, teško je

Autor: | 28/01/2020

0

Irina Šajk o životu bez Bredlija Kupera do sada u medijima nije pričala, a onda je shvatila da joj je kao samohranoj majci svaka podrška i te kako potrebna 

Rastanak Irine Šajk (34) i Bredlija Kupera (44) sigurno je jedna od vodećih stranih vesti koja je obeležila godinu za nama.

Iako su se složili da je posle veze od četiri godine najbolje da svako nastavi svojim putem, javnost je najviše zanimalo i u kakvim su odnosima oni ostali.

Irina Šajk i Bredli Kuper žele da ostanu zajedno zbog ćerkice, ali su duboko nesrećni

Slavna manekenka nikada nije želela javno da priča o svim problemima i teškoćama sa kojima se sučava nakon prekida veze sa holivudskim glumcem. Ali, biti samohrana majka nije lako, čak i u svetu bogatih.

Irina Šajk o životu bez Bredlija - Ceo svet mi se okrenuo 

Irina je po prvi put odlučila da kaže šta misli o svom bivšem partneru, kao i kakav život sada vodi sama sa dvogodišnjom ćerkicom Leom De Sejn.

- Život bez njega je potpuno drugačiji. Ceo svet mi se okrenuo - iskreno je rekla manekenka u intervjuu za martovski broj britanskoj izdanja magazina "Vogue" i dodala:

- Mislim da u svakoj dobroj vezi svako od nas daje svoje najbolje, ali i najgore - to je jednostavno u prirodi ljudskog bića. Dvoje sjajnih ljudi ponaosob, ne moraju skupa da budu sjajan par. 

Bredli Kuper je ostavio Irinu Šajk, a njene priče izbaciće ga iz takta

Irina je po prvi put navela i kakav je njen odnos sada sa Bredlijem.

- Oboje smo veoma srećni što smo imali tu priliku da budemo zajedno i proživimo to iskustvo. Ali nas dvoje očigledno nismo bili jedno za drugo - rekla je prelepa manekenka za "Vogue" i dodala:

- Dok je trajalo bilo je dobro. Sada, život bez Bredlija je jedno sasvim novo poglavlje. Nas dvoje povezuje dete, pa ne možemo biti u lošim odnosima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ygor Asmar (@ygorasmar) on Jan 28, 2020 at 4:21am PST

Život samohrane majke nije lak

U pomenutom intervjuu za prestižni magazin, Irina je otvoreno pričala i o svim problemima koje sa sobom nosi činjenica da je ona samohrana majka male devojčice.

Ona se nijednog momenta toga ne stidi, već želi da svi znaju šta je istina.

- Veoma je teško da nađete balans između toga da ste samohrana majka, a u isto vreme i zaposlena žena. Verujte mi, ima dana kada se probudim i kada uplašena pomislim "O moj bože, ne znam kako ću sve da postignem?". Bukvalno se raspadam tada - iskrena je ona.

Irina Šajk i dalje veruje u brak, ali ne sa Bredlijem Kuperom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina VS georgina (@irivsgeo) on Jan 14, 2019 at 12:53pm PST

Bredli i Irina su nakon stavljanja tačke na svoju vezu, uspeli da se dogovore i oko starateljstva nad njihovom ćerkicom. Najveći problem bio je gde će devojčica živeti. Naime, nakon rastanka slavnog para, Irina se preselila u Njujork, dok je Bredli živeo u Los Anđelesu.

Ipak, kako to obično biva, tata Bredli je spakovao kofere i preselio se Njujork kako bi češće bio sa svojom mezimicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IrinaShaykItalia?? (@irina_shayk_italia) on Jan 27, 2020 at 10:16am PST

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram