Seka sinovima Jakovu i Jovanu: Sa vašim rođenjem i ja se ponovo rađam

Seka sinovima Jakovu i Jovanu: Sa vašim rođenjem i ja se ponovo rađam

Autor: | 08/02/2020

0

 

Seka sinovima Jakovu i Jovanu uputila dirljivu poruku

Donedavno tročlana porodica Aleksić-Piljikić postala je bogatija za još jednog člana - dečaka Jovana, koji je, kažu, sam izabrao svoje ime. Iako su roditelji prvobitno želeli da ga nazovu Isak, kako je rođen dan nakon njihove krsne slave Sveti Jovan, nije bilo dileme

 

 

– Nije kako mi želimo već kako Gospod kaže! Posle naše krsne slave Sveti Jovan, rodio se JOVAN jutros, tatina želja je takođe ista! Rekao je neka se zove Jovan. Ako sledeća beba bude dečak, zvaće se Isak!– napisala je ponosna mama odmah nakon porođaja.
Seka je jedva čekala da sa malenim naslednikom napusti porodilište kako bi videla svog starijeg sina, odnosno, kako će da reaguje na prvi susret sa bratom.

–  Sin je isti tata, liči na Jakova, a Jakov je isti Veljko, nadam se da će se to promeniti (smeh). Treba se navići sad da sam majka dvoje dece. Jedva čekam da odem kući da vidim sina, kako će on da reaguje, taj prvi susret sa bratom – rekla je Seka po izlasku iz porodilišta, a onda i otkrila da je Jakov ipak poželeo da bata "sačeka još malo".

Seka Aleksić pravo iz porodilišta: Blagosloven bio sine naš, neka te Sveti Jovan štiti

– Njegova reakcija je bila okej, ništa nije rekao ni spektakularno radio. Kad sam mu rekla da idem na porođaj u bolnicu, rekao mi je "Nemoj da ideš, nemoj da dođe još bata". Tako da ćemo videti šta će biti. Brojka ne postoji, koliko Bog da, biće, ja sam još na početku. Samo Bog da da zdravlja, to je najbitnije – bila je iskrena Seka.

Ipak, čini se da je susret braće bio više nego srdačan. Seka je objavila koliko Jakov zapravo uživa u bratovljevom društvu i uputila im poruku koje je raznežila sve.

– Sa vašim rođenjem i ja se ponovo rađam, sa vašim rastom, raste i moja duša. Posmatram vas kako se bezbrižno igrate. Čista emocija. Neiskvareni. Svetle duše i punog srca koje zna samo za neograničenu ljubav. Ispratiti svaki vaš pokret, milu reč, lagano pomeranje ruke ka toplom srcu koje sija zvezdanije od svemira. I voleti vas. Voleti vas samo onako kako to majke umeju, tako da nam ceo univerzum pozavidi na beskonačnosti, zvezde da žele takav sjaj, tako da anđeli čeznu za tom silinom. Verujem u to da će vaše dve duše zauvek ostati tračak svetlosti u ovom mračnom svetu. Verujem. I verujem u vas. Sijajte mi. Zapravo, sijajmo zajedno – napisala je Seka.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram
Tagovi: seka aleksić

Najnovije vesti