Seka Aleksić i Slađa Alegro su prijateljice i divne mame, ove fotografije to i dokazuju!

Seka Aleksić Slađa Alegro

Seka Aleksić i Slađa Alegro su pevačice koje i pored toga što se bave istim poslom, nisu rivalke, već su dobre prijateljice koje vole da slobodne trenutke provedu zajedno, dok im se mališani zajedno igraju.

Iako mnogi misle da na estradnom nebu nema previše prostora za prijateljstva, barem ona iskrena i prava, to i nije baš tačno.

Seka Aleksić i Slađa Alegro se već dugo poznaju, a od kako su postale mame, to prijateljstvo je još čvršće.

Seka Aleksić Slađa Alegro

Seka je mama malenom Jakovu koji ima tri godine, ali je i u poodmakloj trudnoći jer očekuje rođenje drugog sina za koga je već izabrala divno ime Isak. Slađa Alegro je nakon godina brobe postala mama jedne Mile, koja je ovog avgusta napunila godinu dana. Obe majke i pored svih roditeljskih obaveza i dalje rade i nastupaju, ali svo slobodno vreme posvećuju deci.

Seka Aleksić Slađa Alegro

U ovim decembarskim danima, kada lagano kreće euforija pred novogodišnje praznike, deca su ta koja se najviše raduju, ali i roditelji, jer uz ukrašavanje doma i jelke mogu na trenutak da se vrate u detinjstvo.

Seka je već okitila jelku, a uređenje doma lagano privodi kraju.

Seka Aleksić već spremna za Novu godinu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) дана

Slađa je došla kod Seke s Milom, na Jakovovu veliku radost, a onda su klincima organizovale kutak kraj velikog televizora, na veselim i mekim “brojevima” uz pregršt igračaka, gde mogu da se igraju i uživaju.

View this post on Instagram

Ljubav ❤❤❤❤ @seka_aleksic

A post shared by Sladja Allegro (@sladja.allegro) on

Mame i tate su uskoro mogli da predahnu, jer su se deca zaigrala, ali i zagledala u TV, međutim to  nije dugo potrajalo.

Jakov obožava Milu iako je bio izričit u tome koga želi da mu mama rodi, ni u kom slučaju nije želeo sestru, već isključivo brata!

Seka Alegro

– Mi smo njemu saopštili da je mama u drugom stanju. On je prvo rekao “Ne”, a onda je to prihvatio i sada kad ga pitaš šta mama ima u stomaku, on kaže “Ima bebu”. Kada ga pitamo da li će dobiti batu ili seku, on striktno govori bata, seku ne priznaje – otkrila je Seka jednom prilikom za domaće medije.

Seka Aleksić izgleda savršeno: Kad si u drugom stanju i farmerke ti bolje stoje!

View this post on Instagram

Mi 💙🤰🏽#porodica

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

hellomagazin.rsATA Images

Više o temama: