Tom Kruz ponovo zaljubljen: Opčinjen 20 godina mlađom glumicom

Tom Kruz ponovo zaljubljen: Opčinjen 20 godina mlađom glumicom

Autor: | 20/02/2020

0

Tom Kruz u vezi sa dve decenije mlađom glumicom 

Od kako se razveo od glumice Kejti Holms 2012. godine, ljubavni život slavnog Toma Kruza je potpuna misterija za javnost. Mnogi smatraju da je razlog taj što je slavni glumac član Sajentološke crkve koja ima stroga pravila. Tvrdilo se i da zvaničnici Sajentološke crkve organizuju "audicije" kako bi 57-godišnjem Kruzu pronašli odgovarajuću suprugu.  Ipak, holivudski glumac je to demantovao.

Tom Kruz želi da izgladi odnos sa ćerkom Suri: Šta je presudilo da poželi da kontaktira mezimicu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GentWith StreetStyle™ (@gentwithstreetstyle) on Feb 17, 2020 at 7:21pm PST

– Laži u različitom obliku su i dalje laži rečene da bi se listovi prodavali–  rekao je tada Kruzov predstavnik za medije. Pisalo se i da Kejti Holms nije bila prvi izbor za suprugu Toma Kruza, već da je Sajentološka crkva želela da se glumac serijala "Nemoguća misija" oženi mladom glumicom Nazanin Boniadi koja je bila njihov član, ali koja je ubrzo otpala kao kandidatkinja, jer nije ukazivala dužno poštovanje liderima sajentologa.

Tom Kruz - Vreme za novo poglavlje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruisesource) on Feb 14, 2020 at 7:28am PST


Ipak, sudeći po pisanju stranih tabloida Tom Kruz je rešio da krene dalje sa svojim emotivnim životom. On je navodi magazin NW na zabavi pre dodele Oskara prišao koleginici Oliviji Mun kako bi je pozvao na premijeru svog novog filma.

– Prošlo je dosta vremena od kada  je Tom bio toliko srećan zbog neke žene i priznao da je možda došlo vreme da se ponovno skrasi. Tom je pozvao Oliviju na premijeru filma 'Top Gun' u junu,a ona nije mogla da sakrije sreću i uzbuđenje – navodi ovaj list.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I Post What I Like (@girls_power_baby) on Feb 13, 2020 at 11:45am PST


Međutim,  portal Gossipcop se nikako ne slaže s navedenim tvrdnjama, jer je koliko je poznato Olivija Mun još uvek  u vezi sa 29-godišnjim Takerom Robertsom.

Inače, Oliviju su dovodili u vezu sa Džastinom Teruom nakon što se razveo od Dženifer Aniston, ali ona je to demantovala.

–  Dragi tabloidi, prestanite, molim vas, da me povezujete sa bivšima svojih prijateljica. Ne omalovažavam ljude koji se viđaju s bivšim partnerima svojih prijatelja, ali to nije moj stil – poručila je Olivija tada.

Sajentologija jača od ljubavi: Tom Kruz izbrisao ćerku iz svog života (video)

Zbog pravila Sajntološke crkve on godinama nije video svoju 13- godišnju ćerku Suri,  jer je njena majka Kejti proglašena za “supresivnu” osobu od strane sajentologa, a bliskost majke i ćerke možda predstavlja prepreku za Toma.  U Crkvi sajentologa “supresivna” osoba je ona osoba koja napusti ovu crkvu ili govori protiv nje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @suricruise_tomcruise on Feb 4, 2020 at 8:07am PST


Bivši član Crkve sajentologa je svojevremeno izjavio za časopis “The National Enquirer” da je moguće da Tom ne viđa Suri jer misli da Kejt i njena porodica pričaju negativno o sajentolozima a po pravilima te crkve nijedan član ne može biti u bilo kakvoj vezi sa osobom koja je počinila “supresivni” akt, kao što je to učinila Kejt kad je napustila sajentologe.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: tom kruz