Andreja Pejić slomljena: Optužila me je za seksualno zlostavljanje, a bila mi je kao sestra!

Andreja Pejić slomljena: Optužila me je za seksualno zlostavljanje, a bila mi je kao sestra!

Autor: | 21/02/2020

0

Andreja Pejić, najčuveniji transrodni model na svetu, manekenka koja pleni pažnju kako na pisti, tako i van nje, suočila se sa optužbama koje su je potpuno šokirale.

Andreja Pejić, manekenka nestvarne lepote i gracioznosti, poreklom iz Srbije, koju je svet zavoleo zbog njene iskrenosti i otvorene priče o životu žene u telu muškarca. Transrodni model koji nije izgubio na šarmu ni senzualnosti, a ni popularnosti, kada je u potpunosti završio svoju tranziciju, preobrazivši se u ženu kakva je oduvek želeo da bude.

Ipak, iako njen život nije ispisan skandalima i napisima u tabloidima, Andreja nije ostala pošteđena problema koje taj tip slave nosi sa sobom.

https://www.instagram.com/p/B7rqTZmll8_/

Jedna od njenih, sada već bivših, prijateljica optužila ju je za seksualno zlostavljanje. Iako su optužbe odbačene, a čitava priča dokazana kao izmišljena, šteta je već načinjena.

Takve stvari i izrečeno se ne brišu iz sećanja lako, a doba interneta tu informaciju nosiće do kraja vremena.

Andreja Pejić je želela da sa milionima svojih fanova podeli svoje misli i otkrije kako se oseća zbog svega toga.

U podužem postu na Instagramu, Andreja Pejić je objasnila da ne može da poveruje šta joj se dogodilo.

- Dogodilo mi se nešto za šta nikad nisam pomislila da ću da doživim. Ne mogu da kažem da sam živela kao anđeo, ali uvek sam pokušavala da budem što iskrenija. To nije uvek lako kad si javna osoba, ali uvek se trudim da se borim za stvari u koje verujem.

Juče me jedna žena privatno optužila za seksualno zlostavljanje. Ni sama ne verujem da se to stvarno dogodilo - započela je svoj post Andreja Pejić.

Andreja Pejić: Nikad me nisu privlačile žene i nikad nisam poželela da eksperimentišem

- Nekad bih se tome nasmejala kao šali, ali u vreme kad praktično bilo ko može bilo koga bez dokaza da optuži za tako nešto i uništi mu život i karijeru, to više nije šala. Svako ko me poznaje zna da se deklarišem kao heteroseksualna žena.

Nikad me nisu privlačile žene i nikad nisam poželela da eksperimentišem. Da jesu, mislim da ne bih odlučila da promeni pol, a ta je operacija, uz hormone, učinila moj libido slabijim od onog prosečne žene.

https://www.instagram.com/p/B6su9IdFBb-/

- Ali, svejedno transrodne žene pokušavaju da prikažu kao seksualne predatore. Ne znam kakva je namera iza ove konkretne optužbe i ne želim da nagađam o političkim motivima, traumama, poslovnim ambicijama ili unutrašnjoj transfobiji žene koja me optužila.

Ja sam je gledala kao sestru. Ali, čini se, da nikad zapravo ne poznaješ nekog. Posebno u svetu u kojem vlada ambicija i kompetitivnost kao na dobrom starom Menhetnu.

Andreja Pejić: Možda će mi ova objava doneti više štete nego dobrog, ali ja nemam šta da krijem

- Mnogi kažu da ne treba nikom verovati, ali ja se pitam čemu onda živeti život pun paranoje. Pošto sam se suočila s optužbama, smešne pretnje su povučene i rečeno mi je da samo krenem dalje, ali osećam potrebu da zauzmem stav protiv kulture maltretiranja i zastrašivanja.

- Možda će mi ova objava doneti više štete nego dobrog, ali ja nemam šta da krijem. Moje srce je možda slomljeno, ali će zaceliti kako je činilo i dosad nakon svakog napada na mene i ono što predstavljam - napisala je emotivna Andreja.

Mama Andreje Pejić nije ostala nema na napad na njeno dete

Njena mama Jadranka Savić je odmah reagovala na ovaj emotivni post svoje ćerke uputivši joj reči podrške.

- Tvoja sam majka i poznajem te bolje od ikog drugog. Takva laž koja se proširila je toliko nepravedna prema tebi i tvojoj anđeoskoj duši! Neko pokušava da se okoristi na osnovu toga, a to čini na takoperfidan način!

Kako god, tranfobija i kleveta su ozbiljne stvari i savetujem toj osobi da se ne igra vatrom! Porodica je uz tebe, kao i mnoštvo tvojih prijatelja, saradnika i fanova! Glavu gore i budi jaka, iskrena i divna kao što si oduvek bila! - poručila je emotivna mama Jadranka.

https://www.instagram.com/p/BdXiA75l-pE/

hellomagazin.rs Guliver/Getty