Stigao je i taj dan: Cecinoj sreći nema kraja (foto)

Stigao je i taj dan: Cecinoj sreći nema kraja (foto)

Autor: | 24/02/2020

0

Cecinoj sreći nema kraja ovih dana, pa osim što se raduje dolasku svog prvog unuka na svet, sin Veljko pripredio joj je još jedno veliko iznenađenje

Svetlana Ceca Ražnatović danas ima ogroman razlog za slavlje!

Osim što jedva čeka da na svet stigne njen prvi unuk, Ceci je sin Veljko Ražnatović priredio još jedno veliko iznenađenje.

Naime, on je na društevnoj mreži Instagram obelodanio da je svoje studije priveo kraju. Tako je ovih dana postao diplomirani ekonomista. Veljko je završio Visoku školi za primenjene i pravne nauke u Banjaluci, a diplomom se i javno pohvalio.

Iako je opšte poznato da je Veljko zaljubljen u sport i boks kojim se uspešno bavi već nekoliko sezona, Cecin sin želeo je da u svojoj biografiji ima i akademsku diplomu. Ovim mu se ta želja i ispunila. A verujemo da će u domu Ražnatovića biti priređeno i veliko slavlje povodom Veljkovog  diplomiranja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 12. Дец 2019. у 3:34 PST

Uz porodicu je sve lepše i lakše 

Veljko ne krije da mu podrška porodice u svemu što radi veoma znači. On je, nakon žendibe, odlučio da ne napušta porodični dom. Već je sa svojom suprugom Bogdanom ostao da živi kod majke u porodičnoj vili na Dedinju.

Ali, za to ima i jedan dobar razlog.

- Kako da se odselim, s kim da ostavim Cecu? Kada se bude pojavio neko da je dovoljno muško da može sa mojom majkom barabar, ja ću tada da im dam privatnost ako budu želeli. Ali do tada majku čuvam ja - rekao je Veljko u razgovoru za "Blic".

- Jako sam bio problematičan i da smirio sam se. Mogao sam malo manje da izlazim i više da učim, sada je sve došlo na svoje. Ne mogu da kažem da žalim to sam to radio jer morao sam da vidim šta ne treba da se radi da bih sada znao šta da radim. Ne žalim! Ponosim se svakim delom svog života i gledam da u ostatku života uradim stvari o kojima će se pričati ne samo ovde nego i u celom svetu. I ne samo sada, nego večno - izjavio je Veljko prošle godine za "Blic".

Ceca ponosna na uspehe svoje dece 

Kao i svaka majka i Ceca ne krije da joj je srce puno kada njen sin Veljko i ćerka Anastasija nižu uspehe u životu. Kako su sada već svoji ljudi, poslovni poduhvati oboma su veoma važni.

Ceca je više puta isticala da je i Anastasiji veliki oslonac u muzičkoj karijeri koju uspešno gradi poslednjih godina.

Kada je pre više od dve godine, objavila svoj prvi singl “Savršen par”, Cecina ćerka dobila je ogromnu podršku javnosti, ali pre svega i svoje mame.

- Hvala ti što si me učinila da budem najponosnija majka na svetu - izjavila je tada presrećna Ceca.

hellomagazin.rs ATA Images, instagram prinstscreen