Svetske zvezde stižu u Sombor: Ženi se Nikola Jokić

Svetske zvezde stižu u Sombor: Ženi se Nikola Jokić

Autor: | 27/02/2020

0

Nikola Jokić i njegova dugogodišnja devojka Natalija Maćešić uskoro će stati na ludi kamen i jedno drugom se zakleti na večnu ljubav 

Jedan od naših najboljih i najpopularnijih košarkaša, Nikola Jokić(25), koji karijeru gradi u Americi, odlučio je da se ovog leta oženi.

Nikola i njegova izabranica Natalija Maćešić u junu će stati pred matičara, a ceremonija venčanja odigraće se u košarkaševom rodnom gradu - Somboru.

Centar Denvera će tako krunisati višegodišnju vezu sa svojoj devojkom, koja mu je najjači oslonac u životu, o čemu su američki mediji u prošlosti često pisali.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Jokic (@nikolajokicofficial) дана 27. Јун 2017. у 5:26 PDT

Njih dvoje su zajedno od 2013. godine.

- Svadba je zakazana za jun, a gala venčanje biće održano u jednoj vinariji u njegovom rodnom Somboru. Ono što je zanimljivo jeste da će na glamurnozno svadbeno veselje doći mnoge svetske NBA zvezde. Nikola i Natalija su veoma uzbuđeni, a žele da njihovo venčanje bude kao iz snova - otkriva za pink.rs dobro obavešteni izvor.

Nikola Jokić - Milioni dolara su u drugom planu

Jokić je prešao put od najmanje plaćenog igrača do najveće zvezde čuvenog “NBA” kluba. Briljantnim partijama s vremenom je obezbedio najvredniji ugovor u istoriji tima, pa je u posldenjih pet godina inkasirato neverovatnih 148 miliona dolara. Dvadesetpetogodišnji Somborac tako je postao najplaćeniji srpski sportista svih vremena.

- Nikada nisam sanjao o velikom ugovoru, već da se zabavljam i osvajam trofeje. Ugovori su sastavni deo sporta, ali najvažnije su pobede. Za ovo su zaslužni i moja porodica, braća, devojka, bivši i sadašnji treneri - kratko je samo izjavio Nikola.

I dok drugi milioneri novac užurbano troše na luksuzne nekretnine i brze automobile, Nikolino najveće zadovoljstvo ne košta ništa – to je vreme provedeno sa prijateljima, porodicom i devojkom, sugrađankom Natalijom. Samo dva meseca od otpočinjanja veze, lepa Somborka spakovala je kofere i preselila se u Ameriku, na studije psihologije. Nikola joj se pridružio dve godine kasnije, zajedno sa starijom braćom Strahinjom i Nemanjom.

Nećete verovati: Zašto je pasoš Nikole Jokića izazvao pažnju stranih medija

- Mnogo mi znači što su sa mnom. Dovoljno je da na svakoj utakmici na tribinama imam nekoga ko navija za mene, znači mi taj vetar u leđa koji mi neprekidno daju, i pod košem i kod kuće – izjavio je zlatni centar i dodao:

- Najčešće smo sve četvoro kod kuće, ali kada ne igram, odlazimo u akvapark, vozimo karting ili putujemo. Obišli smo mnoga lepa mesta.

Mladenci jednoglasni - Venčanje će biti u Somboru

Iako mu u Americi društvo prave braća i devojka, Nikola nije imao neodumicu kada je u pitanju mesto venčanja.

Kako su i on i Natalija iz istog mesta, ljubav prema rodnom mestu jednoglasno je donela odluku da tamo bude i njihova svadba.

Sa voljenima je, kako je Nikola ranije izjavio, sve lakše, ipak, nostalgija za rodnim gradom uvek je prisutna.

-  Nedostaje mi Sombor, u njemu je sve bolje, drugačije, sve lepše miriše. Fale mi društvo i kafana, ali ne zbog ludog provoda. Dovoljno mi je da sedim sa prijateljima i da pričamo. Konji mi posebno nedostaju, hipodrom, štrand… Generalno, ono što bismo nazvali našom dušom. Kad završim sa košarkom, vidim sebe samo u Somboru. Njemu ću se uvek vraćati. Tu je moj dom, moja ulica, moje društvo… Zato nijedan grad ne može da ga zameni - izjavio je Nikola svojevremeno za "Hello!".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Jokic (@nikolajokicofficial) дана 12. Јул 2019. у 5:33 PDT

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram