Njihova ljubav cveta: Goran Bogdan i Jovana Stojiljković zajedno na crvenom tepihu

Njihova ljubav cveta: Goran Bogdan i Jovana Stojiljković zajedno na crvenom tepihu

Autor: | 29/02/2020

0

 

.

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković zajedno na otvaranju " Festa"

Iako se poslednjih dana nagađalo da je glumački par Jovana Stojiljković (27) i Goran Bogdan (39)  raskinuo veridbu i okončao svoju vezu, stigao je dokaz da to nije tako. Naime, na otvaranju 48. međunarodnog filmskog festivala FEST, srpska glumica se sa 12 godina starijim kolegom iz Hrvatske pojavila ruku pod ruku,a osmeh sa lica nisu skidali.

Jovana i Bogdan upoznali su se na snimanju serije "Senke nad Balkanom",  svoju jubavnu vezu su od samog početka krili od javnosti i nikada o njoj nisu govorili za medije. Iako su glumili u serijama “Jutro će promeniti sve” i “Senke nad Balkanom”, oni nisu imali zajedničke scene.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija) дана 22. Апр 2019. у 2:15 PDT

Prošle godine zajedno su se pojavili na filmskom festivalu u Sarajevu, dok su nedavno bili i na festivalu Berlinale.

Iako Goran i Jovana nikada nisu bili rasploženi da o svojoj ljubavi govore za medije, njihovi prijatelji su odali da su jako zaljubljeni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by showbuzz.hr (@showbuzzhr) on Feb 26, 2020 at 3:59am PST


- Goran se baš zaljubio, koristi svaki slobodan trenutak da bude sa Jovanom. Uvek joj posle predstave donese cveće i iznenadi je nekim lepim poklonom. Kad su zbog poslovnih obaveza razdvojeni, sve vreme jedno drugom šalju poruke. Lepo se slažu, očigledno je da im ljubav prija, kao i da imaju mnogo zajedničkih tema - rekao je tada izvor blizak paru za "Gloriju".

Samo nekoliko meseci nakon početka zabavljanja, oni su odlučili i da se vere.

- Nedavno ju je zaprosio i dogovorili su se da se venčaju na proleće. Još uvek razmišljaju gde će praviti svadbu, a moguće je da će slaviti i u Beogradu, i u Zagrebu - rekao je izvor za “Informer” u septembru prošle godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tportal.hr (@tportal.hr) on Aug 9, 2019 at 5:05am PDT

Jovana je, inače, 2017. godine bila u vezi sa košarkašem Bogdanom Bogdanovićem, koji ju je, kako se pisalo, iznenada ostavio posle šest meseci veze. Goran važi za velikog zavodnika u čitavom regionu, a svojevremeno je bio u velikoj ljubavi sa hrvatskom pevačicom Lanom Klingor.

Jelena Gavrilović otvorila FEST legendarnim numerama

Nemanja Mišćević

Glumica Jelena Gavrilović otvorila je 48. FEST. Na velikoj sceni Sava centra svojim impresivnim vokalom uživo je izvela numere  "Đelem, đelem" (iz filma „Skupljači perja“) i “Moj dragi Beograd” (pesmu Lole Novaković), uz pratnju orkestra Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije sa dirigentom Draganom Jovanović.   

Jelena je nosila kreaciju dizajnerke Suzane Perić, a pored muzičkog dela programa, zajedno sa glumcem Igorom Đorđevićem,  vodila je manifestaciju otvaranja, na kojoj je Miri Banjac dodeljena nagrada Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti. 

Ovogodišnji FEST je u znaku Bekima Fehmiua, jednog od najvećih glumaca sa ovih prostora, i trajaće od 28. februara do 8. marta.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram/Luka Šarac

Slične Vesti

Najnovije vesti