Kejti Holms prvi put progovorila o razvodu od Toma Kruza

Kejti Holms prvi put progovorila o razvodu od Toma Kruza

12/03/2020

0

Kejti Holms prvi put nakon osam godina progovorila o razvodu od holivudskog superstara

Šira javnost je bila šokirana kada je 2012. godine Kejti Holms zatražila razvod od slavnog Toma Kruza nakon pet godina braka. Njeni bliski prijatelji ovom njenom odlukom nisu bili iznenađeni jer je, kako su govorili tada, ona pored Kruza potpuno izgubila samopouzdanje te da je padala u depresiju zbog njegovog načina života koji je i njoj bio nametnut.

Najviše su joj smetala pravila Sejntološke crkve pod kojim su živeli - Tom Kruz je najpoznatiji pripadnik ove religije, njihovo venčanje je bilo u skladu sa njenim pravilima, i ćerku Suri su upisali u Sajentološku crkvu.

Par je potpisao predbračni ugovor po kojem glumica dobija tri miliona dolara svaku godinu braka, te maksimalna 33 miliona posle 11 godina, kao i kuću u Kaliforniji. Kejti je tražila starateljstvo nad ćerkom Suri, podelu imovine i alimentaciju.

O razvodu nikada nije govorila za medije sve do sada, kada je dala iskren intervju za magazin " InStyle".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on Mar 11, 2020 at 8:08am PDT

Ona je otvoreno pričala o stresu koji je tada preživljvala zajedno sa ćerkom .

– To vreme je bilo napeto i intenzivno. Naš razvod je privukao veliku pažnju, a uz sve to imala sam malo dete. Mnogi ljudi koje do tada nisam poznavala na kraju su mi postali prijatelji i puno su mi pomogli – rekla je, a onda se prisetila i jedne posebno teške večeri

– Bio je to neverovatan trenutak i mislim da sam ridala. Suri je imala 6 ili 7 godina i vozila sam je da prespava kod njene prijateljice. Stigli smo pred tu zgradu, a vozač taksija mi pomogao da otvorim vrata i potom ju Suri nosio do zgrade kako se ne bi probudila. Bio je neverovatno ljubazan– prisetila se.

Kejti ističe da joj ćerka najvažnija u životu

Glumica nije skrivala koliko je vezana za svoju 13-godišnju ćerku i tvrdi da je ponosna kako je usmerila.

– Volim je najviše na svetu. Moji najveći ciljevi uvek su bili usmereni ka njenoj samostalnosti. Trudila sam se da bude ono što je i postala - snažna, samouverena i sposobna. Uvek se predaje do kraja onome što je odabrala do radi, sve dok u tome ne postane savršena.  Fokusirana i predana svemu – rekla je Kejti i prisetila se kako je bilo teško onda kada su fotografi pratilu u stopu kako bi uslikali Suri.

– Stalno su nas pratili, a ja sam želela s njom da uživam i napolju, pa smo odlazili u 6 ujutro u parkove, kada nas niko ne bi vidio – rekla je glumica i istakla da je sada, kada je prešla 40. godinu naučila da treba da se oslanja samo na sebe.

Sajentologija jača od ljubavi: Tom Kruz izbrisao ćerku iz svog života (video)

Naime, glumac već godinama nije video 13- godišnju ćerku Suri, i to zbog bizarnih običaja Sajentološke crkve čiji je član već godinama.

Prema pisanju nedeljnika “InTouch” Suri nije proglašena za “supresivnu” osobu od strane sajentologa ali Kejt jeste a bliskost majke i ćerke možda predstavlja prepreku za Toma.  U Crkvi sajentologa “supresivna” osoba je ona osoba koja napusti ovu crkvu ili govori protiv nje.

Bivši član Crkve sajentologa je izjavio za časopis “The National Enquirer” da je moguće da Tom ne viđa Suri jer misli da Kejt i njena porodica pričaju negativno o sajentolozima a po pravilima te crkve nijedan član ne može biti u bilo kakvoj vezi sa osobom koja je počinila “supresivni” akt, kao što je to učinila Kejt kad je napustila sajentologe.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti