Čovek velikog srca: Siniša Mihajlović poslao snažnu poruku

Čovek velikog srca: Siniša Mihajlović poslao snažnu poruku

Autor: | 16/03/2020

0

Siniša Mihajlović trenutno se nalazi u veoma strogoj izolaciji u svom domu u Bolonji, jer je usled virusa korona prinuđen da ne napušta stan i tako dodatno ne naruši svoje zdravlje

Siniša Mihajlović sluša savete lekara i čitavog tima koji učestvuje u njegovom lečenju od leukemije. Od kako je Italija postala jedna od zemalja žarišta virusa korona, trener Bolonje se nalazi u karantinu i ne izlazi iz svog doma. Njegov organizam znatno je oslabljen jakim hemioterapijama. Samim tim munitet ne bi mogao da se izbori s virusom. Zbog toga su preduzete sve mere predostrožnosti kako njegovo zdravlje ne bi bilo ugroženo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) дана 5. Мар 2020. у 6:25 PST

Mihina ćerka Virdžinija veoma je zabrinuta čitavom situacijom.

-  Plašim se, ali mislim da je to normalno. Pokušavam da budem pozitivna. Predugo smo podcenjivali ovu situaciju. Trebalo je odmah preduzeti sve mere predostrožnosti. Svi moramo ostati kod kuće i poštovati vladina pravila. Svi zajedno možemo napraviti razliku - rekla je Virdžinija Mihajlović za italijanske medije.

Siniša Mihajlović odlučio je da se oglasi iz karantina

Trener Bolonje, odlučio je da se oglasi iz karantina i čitavom svetu da podršku u borbi protiv ovog opakog virusa, koji je odneo mnogo ljudskih života.

Siniša je dao je veliki intervju za "Gazetu delo Sport" gde je zamolio sve da budu disciplinovani i hrabri.

- Moramo da se borimo, da pobedimo virus, a posle ćemo da završimo prvenstvo. I svi ćemo biti bolje, virus ćemo pobediti, u kući. Samo bez treninga, fudbal je prvo morao prestati - izjavio je Mihajlović za ovaj italijanski medij, prenose agencije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) дана 7. Феб 2020. у 2:50 PST

Svestan da je omiljen i među mlađom populacijom, Mihajlović je imao jasnu poruku i za njih.

- Kad kažu da uglavnom umiru stari, kao da to kažu sa dozom olakšanja. Stariji nisu broj, oni su veliki resurs, oni su naša istorija, osećanja, naš genetski kod. Oni su ti koji su nas pretvorili u ovo što jesmo - istakao je srpski trener i oduševio svet.

Mihine reči preneli su skoro svi svetski mediji, što samo pokazuje koliko je cenjen i da je čitav svet uz njega dok bije svoju najveću i najtežu životnu bitku.

Siniša Mihajlović stigao u Beograd i održao emotivan govor: Obećao sam da neću plakati (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) дана 6. Јан 2020. у 10:59 PST

Najveća podrška legende domaćeg i svetskog fudbala svakako je njegova porodica – njegovih petoro dece,  ćerki Viktorije Virdžinije i sinova Miroslava, Nikolasa i Dušana ali, pre svega, supruge Arijane sa kojom je u braku 25 godina.

-  On je jako velikodušna osoba, jednostavno ne voli buku i nekada ga ne shvataju, pa misle da je Siniša prek i strog. Dozvolite mi samo da kažem jednu stvar – boljeg muža i oca svojoj deci ne bih mogla da poželim od njega. Možda izgleda rezervisano u nekim situacijama, ali i te kako zna da bude direktan kada treba, a zato ga ljudi i poštuju - rekla je Arijana svojevremeno za italijanske medije o svom supurgu i životnoj ljubavi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) дана 26. Дец 2019. у 3:28 PST

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram