Duško Tošić proživeo životnu dramu u Kini

Duško Tošić proživeo životnu dramu u Kini

Autor: | 29/03/2020

0

Duško Tošić otvorio je dušu i u intervjuu za turski list ispričao kako je izgledao život u Kini u periodu kada je koronavirus dostizao svoj vrhunac

Srpski fudbaler Duško Tošić, svoju profesionalnu fudbalsku karijeru već duže vreme gradi u dalekoj Kini. Kako je opasni virus korona upravi krenuo odatle, Duško je po prvi put otvorio dušu i ispričao kako je u tim momentima izgleda njegov život tamo. 

Duško je priznao da je tada, kada je korona buktala ovom zemljom, proživeo pravu životnu dramu.

Tošić je za tuski list ''Fanatik'' detaljno opisao kako je svojevremeno morao da napusti Kinu.

- Znali smo za koronavirus, pokušali smo da budemo oprezni. Ipak, posle treninga prišao mi je trener i rekao "Kada završite odmah se vraćajte kući i bez zadržavanja". U tom trenutku su letovi iz Kine počeli da se otkazuju jedan po jedan, ali sam nekako uspeo da pronađem poslednji kompanije "Turkish Airlines" - počeo je priču Tošić za ovaj medij, prenosi "Kurir".

Jedan od najtežih momenata svakako je bio i put ka aerodromu, koji je Dušku posebno ostao upečatljiv.

- Ovo što sam video bilo je neverovatno. Bilo je to kao da je kraj sveta... Ali ni tada nisam osećao strah. Navijači Bešiktaša za mene imaju nadimak "tenk", a tenk se ne boji ničega. Ostao sam smiren koliko god je to moguće - iskren je suprug Jelene Karleuše.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 19. Јан 2019. у 7:30 PST

Duško Tošić - Novi problemi odmah su stigli

Duško Tošić je naveo i da je nakon ukrcavanja u avion i dolaska u Instanbul, odmah krenuo put Srbije.

- Kasnije smo otišli da treniramo u Dubai, liga je odložena, ali su neki igrači polako počeli da se vraćaju dok se virus širio po Evropi - navodi Tošić.

A onda su se pojavili u novi problemi. Naime, problem Tošiću pravi i to što on sada nema način da se vrati u Kinu.

- Igrači poput Gracijana Pelea, Oskara, Hulka, Andersona Taliske i Marka Arnautovića ne mogu da se vrate u Кinu isto kao ja, jer nema letova. A moramo nekako da se vratimo. Svi mi imamo ugovore sa njihovim klubovima - naglasio je Tošić koji nije napuštao svoju kuću u Beogradu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 31. Мај 2018. у 2:33 PDT

Trač ili istina: Duško Tošić pretukao Jelenu Karleušu?!

U medijima je pre nekoliko dana djeknula vest da je pevačica Jelena Kareluša prijavila supruga Duška Tošića za porodično nasilje.

Pojedini domaći mediji preneli su da je u porodičnom domu Jelene Karleuše i Duška Tošića na Dedinju došlo do porodičnog nasilja zbog čega je pevačica, navodno, odlučila da supruga prijavi policiji. "Blic" je naveo kako je pevačica odbila lekarski pregled i da je navodno ispričala da duže vreme trpi nasilje u porodici.

Kako piše ovaj medij Duško je negirao da je do nasilja došlo, ali i da će policija svakako naložiti meru zabrane prilaska jedno drugom.

Jelena Karleuša na "storiju" otkrila šta je istina

Povodom ovih napisa Jelena se oglasila na Instagram "storiju" i naglasila da policija obilazi njihovu kuću, ali iz drugog razloga

– Policija redovno obilazi našu kuću non-stop da bi utvrdila da li Duško krši karantin. Nema potrebe da se šire ovakve vesti o nasilju. Na žalost mnogih, mene niko nikada nije pretukao – napisala je Jelena na svom profilu.

hellomagazin.rs ATA Images, Instagram