Vanesa Brajant: Volela bih da vratim vreme i da ponovo osvane to januarsko jutro

Vanesa Brajant: Volela bih da vratim vreme i da ponovo osvane to januarsko jutro

Autor: | 14/04/2020

0

Vanesa Brajant sa svoje tri ćerke obeležila je prvi Uskrs bez supruga Kobija i njihove mezimice Đijane, koji su tragično nastradali u avionskoj nesreći krajem januara

Skoro tri meseca prošla su od stravične avionske nesreće u kojoj su sjajni NBA košarkaš Kobi Brajant i njegova trinaestogodišnja ćerka Đijana, kao i još pet putnika, izgubili svoje živote.

Kobi je iza sebe ostavio suprugu Vanesu i tri ćerke od kojih je najmlađa u momentu nesreće imala svega 6 meseci.

Udovica svetski poznatog košarkaša, morala je da smogne snage i nastavi dalje, uprkos bolu koji svakodnevno razara njenu dušu, srce i telo.

Vanesa je ove godine Uskrs obeležila u samoizolaciji sa ćerkama Natalijom (17), Bijankom (3) i Kapri (9 meseci) u njihovom porodičnom domu. To je bio prvi praznik bez Kobija i Đijane, a praznina koja je ostala iza njih sve je veća i veća.

Pročitajte i: Kobi Brajant i ćerka Đijana na intimnoj ceremoniji u Los Anđelesu ispraćeni na večni počinak

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) дана 12. Апр 2020. у 8:34 PDT

Jutro nakon Uskrsa, osvežilo je sva sećanja, a emocije su preplavile Vanesu Brajant. Ona je na svom Instagramu objavila video, koji je napravljen 2016. godine, kada se Kobi i zvanično povukao sa terena.

- Moj suprug je naporno radio i razbijao se od posla punih 20 godina. Dao je sve od sebe. Jedino što je želeo jeste da provodi vreme sa svojim ćerkama i sa mnom do kraja života. Želeo je da bude tu za sva njihova postignuća i specijalne momente u životu. Uspeo je da uživa samo tri godine i devet meseci od kako se povukao iz košarke - napisala je Kobijeva udovica.

Brajant je rođen 1978. godine u Filadelfiji, od 1996. do 2016. godine nastupao je za Los Anđeles lejkerse, sa kojima je osvojio pet NBA titula, 11 puta igrao na Ol-staru, bio je i MVP i najbolji strelac lige, a ima i dva olimpijska zlata sa selekcijom SAD.

Vanesa je u svojoj objavi podsetila i koliko su njen suprug i ćerka voleli košarku i koliko su joj dali. A onda je skrhana bolom pokazala i da je ljuta na život i zlu sudbinu.

- Imali smo u tom momentu još dve ćerke, a Kobi je osvojio Oskara, otvorio medijsku kompaniju "Granity studio", postao je po peti put najprodavaniji autor i najbolji trener Đijaninog košarkaškog kluba. Ona je tako vredno radila i davala je sve od sebe sedam dana u nedelji, baš kao i njen otac. Volela bih da mogu da vratim vreme, da se vratim do tog jutra, svakog dana... Volela bih da su imali jednu od običnih utakmica u kraju. Život zaista nije fer... Ovo je sve tako besmisleno - napisala je razočarana i skrhana Vanesa.

Pročitajte i: Video koji slama srce! Kobi Brajant o svojoj Điđi - Šta će meni sin!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) дана 13. Апр 2020. у 10:37 PDT

Kobi i Vanesa Brajant upoznali su se kada je slavni koršarkaš imao 21 godinu, a ona samo 17 godina. Među njima se dogodila ljubav na prvi pogled. Samo šest meseci posle sudbonosnog susreta, slavni košarkaš je zaprosio svoju izabranicu, uprkos tome što nije imao podršku roditelja.

Pročitajte i: Udovica Kobija Brajanta objavila fotografiju koja slama srca

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) дана 29. Јан 2020. у 4:59 PST

Legenda NBA-a je u nedavnom gostovanju kod Elen Dedženeris, govorio kako se radovao četvrtoj ćerki Kapri, koja je rođena u junu prošle godine.

-  Četvrta devojčica. Jako sam uzbuđen, obožavam svoje devojčice. Vanesa mi je stvorila pritisak da dobijemo dečaka. Rekla mi je “Možeš ti to, hajde”. Onda je došla s ultrazvuka i rekla da ipak ne mogu - rekao je a onda i priznao da bi voleo da ima i dečaka.

 – Ja bih, ali bi me Vanesa ubila. Mislim da smo gotovi. Voleo bih da imam petoro kao interni košarkarški tim  - rekao je Kobi koji je veorvao da će njegova ćerka Điana postati veliko ime u svetu košarke.

Pročitajte i: Vanesa Brajant - Bog je znao da ne mogu jedno bez drugog i uzeo ih je oboje

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram