Glumica iznenadila: Breda Pita sam napravila muškarcem, sve je naučio od mene

Glumica iznenadila: Breda Pita sam napravila muškarcem, sve je naučio od mene

Autor: | 17/04/2020

0

Bred Pit važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca današnjice. On je uspešan, zgodan, i od razvoda od glumice Anđeline Džoli, zvanično slobodan. Iako su ga vezivali za mnoge lepotice,  svoju emotivnu partnerku nije predstavljao javnosti.

Holivudski star retko govori o privatnom životu, pa  sve što znamo o njemu dolazi ili od dobro obaveštnih izvora ili od prijatelja i kolega.

Tako je i glumica Elizabet Mekgovern, sa kojom je adavne 1994. godine snimao romantičnu komediju 'The Favour', otkrila neke zanimljivosti o holivudskom lepotanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kadraj Magazin (@kadrajmagazin) on Apr 16, 2020 at 1:20am PDT

Pročitajte i: Prijateljstvo na ispitu - Bred Pit na meti dugogodišnje drugarice Dženifer Aniston?

– Neko je morao. Ja sam to uradila jer su mi platili. Bili smo na setu, glumili , rekla je 58- godišnja glumica, a na to je novinarka koje je vodila intervju prokomentarisala kako je reč o zaista savršenom poslu  – Da. Postoje i gori načini zarađivanja za život, tako da se nisam žalila. Ali da, na meni se učio, ja mislim. Ja sam ga napravila muškarcem kakav je danas. Sve je naučio od mene – rekla je samouvereno glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @roduka_analog (@bradpitt_theman) on Apr 12, 2020 at 5:47am PDT

Razlog koji je ponovo spojio Breda i Anđelinu

Ni tri godine nakon razvoda Bred i Anđelina nisu uspeli da nađu zajednički jezik, ali oko jednog su složni – deca su im na prvom mestu, pa su ih tako zdravstveni problemi sa kojima su se njihove ćerke nedavno susrele ponovo spojio u ulozi brižnih roditelja.

– Možda više nisu zajedno kao ljubavni par, ali posebnu pažnju pridaju roditeljstvu. Bred ipak nije ništa rekao javno, ali je zato Anđelina govorila o ovom teškom periodu za porodicu.  o teškom razdoblju za obitelj. Oboje su pokazali da su brižni roditelji – rekao je izvor blizak slavnom paru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???????? ????? (@angelinajolie_faaan) on Mar 9, 2020 at 5:46pm PDT

Pročitajte i: Da li vas iznenađuje? Majka Breda Pita ne podnosi bivšu snajku Anđelinu

– Poslednja dva meseca bila sam suočena sa zdravstvenim problemima mojih ćerki. Najprije je na operaciji završila moja najstarija ćerka, 15-godišnja Zahara, a onda je nekoliko dana kasnije i mlađa ćerka  Šiloh morala da operiše kuk – rekla je Anđelina  nedavno u emotivnom eseju za Time.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noticiero Web (@noticieroweb) on Dec 8, 2018 at 5:44am PST

– One razumeju koliko je važno imati podršku kada prolaziš kroz probleme sa zdravljem i koliko moraju da budu ponosne na svoje ožiljke i strpljive u periodu kada se oporavljaju – dodala je Anđelina koja je uz svoje ćerke bila neprestano u bolnici.

Ipak, od pomirenja sa Anđelinom nema ništa jer Bred ima planove sa Dženifer Aniston

Američki tabloidi brujali su o tome kako su Bred i Dženifer na korak od obnavljanja ljubavne veze. A tome u prilog govori i činjenica da imaju i veliki zajednički plan – da usvoje devojčicu.

Iako ne planiraju da ponovo stanu na ludi kamen, slavni holivudski glumci žele da zajedno usvoje devojčicu iz Meksika.

Ali  portal “Gossip Cop” tvrdi da je informacija o usvajanju deteta je u potpunosti neistinita.

– Ko bi normalan poverovao u ovo sve, to je čista laž – rekao je za spomenuti portal neimenovani izvor, koji je blizak prijatelj slavne glumice.

Ovaj izvor demantovao je čak i navode da su Dženifer i Bred obnovili njihovu vezu.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram