Prijateljstvo na ispitu: Bred Pit na meti dugogodišnje drugarice Dženifer Aniston?

Prijateljstvo na ispitu: Bred Pit na meti dugogodišnje drugarice Dženifer Aniston?

Autor: | 13/03/2020

0

  Bred Pit nikako da se skrasi

Od kako je Bred Pit stavio tačku na brak sa glumicom Anđelinom Džoli, povezivali su ga sa brojnim lepoticama, najčešće njegovim koleginicama, ali većina se nadala pomirenju sa bivšom suprugom Dženifer Aniston. Priče su se podgrejale nakon njihovog prvog, makar javnog, susreta na dodeli SAG nagrada. Tada je bilo jasno da među njima emocije još postoje.


O njihovom pomirenju piše se mesecima, a iako zvanična potvrda nije stigla, kako pišu američki tabloidi, Bred i Dženifer planiraju da zajedno usvoje devojčicu.

– Oni će biti sjajni roditelji. Oboje žele da podjednako budu uključeni u život devojčice koju će uskoro usvojiti – otkrio je izvor za spomenuti medij.

Nova prepreka u odnosu između Breda i Dženifer

Kako pišu američki tablodi, veza bivših supružnika je naišla na još jedan izazov. Za naklonost 56-godišnjeg glumca i Oskarovca, navodno se bori još jedna poznata dama, koja je ujedno i dobra prijateljica sa Dženifer. "New Idea" navodi da se za Breda ozbiljno zagrejala 57-godišnja Demi Mur.

Njihov izvor navodi da se par igrom slučaja u isto vreme našao u jednom pariškom restoranu gde su se najprije srdačno pozdravili, a potom odlučili i da zajedno večeraju.

– Uživali su tokom čitave večeri, a restoran su napustili zajedno – otkrio je istoimeni izvor, koji tvrdi da se situacija zakomplikovala kada je za to saznala Dženifer.  Naime, ona i Demi su dugogodišnje prijateljice pa izvor napominje da holivudska miljenica na njen potez gleda kao na "nož u leđa'".

Razlog koji je ponovo spojio Breda i Anđelinu

Ni tri godine nakon razvoda Bred i Anđelina nisu uspeli da nađu zajednički jezik, ali oko jednog su složni – deca su im na prvom mestu, pa su ih tako zdravstveni problemi sa kojima su se njihove ćerke nedavno susrele ponovo spojio u ulozi brižnih roditelja.

– Možda više nisu zajedno kao ljubavni par, ali posebnu pažnju pridaju roditeljstvu. Bred ipak nije ništa rekao javno, ali je zato Anđelina govorila o ovom teškom periodu za porodicu.  o teškom razdoblju za obitelj. Oboje su pokazali da su brižni roditelji – rekao je izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???????? ????? (@angelinajolie_faaan) on Mar 9, 2020 at 5:46pm PDT

– Poslednja dva meseca bila sam suočena sa zdravstvenim problemima mojih ćerki. Najprije je na operaciji završila moja najstarija ćerka, 15-godišnja Zahara, a onda je nekoliko dana kasnije i mlađa ćerka  Šiloh morala da operiše kuk – rekla je Anđelina u emotivnom eseju za Time.

– One razumeju koliko je važno imati podršku kada prolaziš kroz probleme sa zdravljem i koliko moraju da budu ponosne na svoje ožiljke i strpljive u periodu kada se oporavljaju –dodala je Anđelina koja je uz svoje ćerke bila neprestano u bolnici.  Spavala je uz njih u istoj sobi i sve vreme je bila u pidžami.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: Bred Pit Demi Mur

Najnovije vesti