Milica Todorović: Ostvarila sam svoj veliki san

Milica Todorović: Ostvarila sam svoj veliki san

Autor: | 21/04/2020

0

Kupovina svopstvenog stana je jedna od velikih stavki za svaku osobu. Svoj krov nad glavom znači sigurnost, a to zna i pevačica Milica Todorović, koja je posle godina napornog rada uspela da kupi svoj stan u glavnom gradu.

– Kupila sam sebi stan u Beogradu nakon dugo godina štednje i zaista sam presrećna zbog toga. Ipak je jedno imati krov nad glavom, a drugo plaćati stanarinu. Nisam ga sredila do kraja, još fali nekoliko detalja kako bi to sve izgledalo kako sam zamislila, ali polako. Korak po korak. Ipak sam ostvarila jedan san, uspela sam sebe da obezbedim vrednim radom – ispričala je pevačica za "Blic" koja je od kako je proglašeno vandredno stanje u roditeljskom domu u Kruševcu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Apr 17, 2020 at 7:17am PDT

Pročitajte i: Milica Todorović- On je uspeo da mi vrati sve

– Od početka vanredne situacije sam u Kruševcu, sa svojom porodicom. Situacija je ozbiljna, ali nam je omogućila da provodimo vreme sa svojima, da se posvetimo sebi i svim onim stvarima koje smo dosad zapostavljali. Što se tiče mene i moje porodice, mi svaki dan ispunimo nečim zanimljivim. Igramo asocijacije, pantomime ili pevamo, meditiramo, sve u svemu, uživamo u vremenu koje provodimo zajedno, baš onako kao kad sam bila mala – istakla je pevačica nedavno za "Kurir" koja ne namerava da se vraća u Beograd sve dok je na snazi vandredno stanje.

Milica i Petar podgrejali nagađanja o pomirenju

Iako se činilo da pevačica i glumac uživaju u ljubavi, oni su  odlučili  da stave tačku na njihovu šestomesečnu vezu, a kako su mediji pisali, nije bilo grubih reči niti svađe. O raskidu nisu govorili u medijima, ali povremeno na društvenim mrežama objave nešto što bi moglo biti protumačeno kao poruka sa posebnom posvetom. Tako su nedavno objavili stihove iste pesme, što je mnogima slutilo na novu šansu za ljubav.

Milica je nakon kraha šestogodišnje veze sa koreografom Milošem Paunićem, nenadno uplovila u vezu sa popularnim glumcem Petrom Strugarom, koga je upoznala na snimanju svog spota. O tome kako su se među njima rodile emocije i čime ju je Petar osvojio, govorila je prvi put upravo za magazin "Hello!"

– Petar me je osvojio neposrednošću i duhovitošću. Po tom pitanju smo veoma slični, oboje volimo da se šalimo i širimo pozitivnu energiju. Sa njim se stalno smejem, to mi mnogo prija. Sviđa mi se i što je kulturan i fin. Volim kada me pogleda svojim zelenim očima, a i zgodan je, da se ne lažemo – rekla je tada šarmantna pevačica, a onda ispričala i kako su se upoznali

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Jan 24, 2020 at 10:37am PST

Pročitajte i: Ovako je Milica Todorović opisala bivšu suprugu Petra Strugara

– Za sve je “kriva” moja ideja da se u novom spotu pojavi konj. (smeh) Saopštila sam zamisao saradnicima, koji su se prilično namučili da je ispune. Jedan od njih setio se Petra, osvedočenog ljubitelja konja, pozvao ga i dogovorio da nam izađe u susret. Tako smo se upoznali. U početku smo se viđali prijateljski, često smo igrali karte sa mojim kumom Stevanom Anđelkovićem i njegovom suprugom Natašom, a posle nekog vremena shvatili smo da su se među nama rodile simpatije. Od tada smo zajedno – govorila je Milica.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Đorđe Bukvić/Miloš Nadaždin/Instagram

Najnovije vesti