Deki Pantelić: Lani i Vukašinu pokušavam da budem dobar drug, ne klasični tata

Deki Pantelić: Lani i Vukašinu pokušavam da budem dobar drug, ne klasični tata

Autor: | 18/05/2020

0

Deki Pantelić iskreno priznaje da je tokom dva meseca izolacije uživao sa suprugom Mionom i njihovim naslednicima - sinom Vukašinom i ćerkom Lanom.

I dok su se pojedini roditelji mučili da vreme u karantinu provedu u miru sa decom i pronađu im adekvatnu zanimaciju, poznati voditelj navodi da se on posebno radovao svakom danu, kao i druženju sa porodicom.

- To je bio žvotni čas u kome je trebalo da svi shvatimo koliko je ovo ozbiljno. Ja sam odavno naučio svoje životne časove, pa mojoj porodici i meni nije palo teško da non-stop budemo zajedno. Negde su mi neki prijatelji rekli kako je sad mnogo lepo jer ne pamte kad su porodično ručali, večerali, gledali film... Nama je to sasvim normalno - ispričao je Deki.

Pročitajte: Dejan Pantelić - Partner se ne sme zapostaviti ni kada dođu deca

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Pantelić (@deki.pantelic) дана 11. Авг 2019. у 10:04 PDT

Zajedno sa porodicom Pantelić je poslednjih meseci vreme provodio u vikendici nadomak Beograda.

- Imamo jedan kućerak na lakat kao u pesmi, on je na nekih 35 kilometara od Beograda i tu provodimo vikende, svi zajedno uživamo u prirodi. Volimo da nam je sve pod konac, da kosimo travu, a deca mi pomažu. Pogotovo Vukašin, koji je peti razred i oseća potrebu da pomogne u sređivanju, jer je ponosan kad mu dođu drugari na plac i vide da je sve to lepo - iskreno navodi voditelj u intervjuu za "Blic".

Pročitajte: Dejan Pantelić - Ne postoje loša deca nego loši roditelji koji ne vode računa o svojoj deci

Deki Pantelić - Lana i Vukašin ponosni su na svoje roditelje

Deki Pantelić se trudi da njegova deca rastu u poštene i samostalne ljude, pa insistira na starim vrednostima čemu su i njega kao dete učili.

- Pre svega da poštuju odrasle, pomažu jedni drugima, budu dobri i pošteni ljudi. Odrastao sam u skromnoj porodici, nosio sam jedne patike i farmerke dok se ne pocepaju. Nedavno sam Lani pričao o svom prvom susretu sa konzervom gaziranog pića. Dugo sam je čuvao u frižideru, a kada sam je napokon otvorio, od limenke sam napravio držač za olovke. To su neki lepi dani mog odrastanja, pa i cele moje generacije. Danas deca imaju skoro sve, na njima je samo da budu dobri. Nemam zamerku za moje klince, odlični su - naveo je Deki Pantelić u iskrenom intervjuu za magazin "Hello!".

Pročitajte: Dejan Pantelić o borbi sa rakom - Mislio sam da me svi lažu i da neću preživeti

Poznati voditelj ne krije da mu je veoma važno da su Lana i Vukašin ponosni na svoje roditelje.

- Ono što smo supruga i ja uspeli da kod naše dece dobijemo jeste da su ponosna na nas. Velika je stvar kada njima drugari kažu da će da se slikaju sa njegovim tatom i nije ih sramota, a znate kakva su deca u tom uzrastu. Ili kada Lani prepričaju nešto iz emisije što sam rekao, ona dođe i kaže mi svaka čast, bašsam ponosna na tebe - dodao je Deki Pantelić.

Pročitajte: Dejan Pantelić o borbi sa kancerom - Najbitnije je da vas porodica ne doživljava kao bolesnika i da vas ne žali

Deki Pantelić - Veliko dete

Iako se u svojim emisijima svakodnevno bavi i te kako ozbiljnim problemima, Deki ne krije da je u stvari jedno veliko dete.

- Bitno je da u svemu pratite svoju decu. Ja i dalje tvrdim da bolje igram fudbal od Vukašina, košarku i igrice ne, tu me već šije. Pokušavam da budem dobar drug, a ne klasični tata. I Miona i ja smo u duši deca. Nemojte misliti da ne zastanem u prodavnici pored igračaka. Pogotovo sad kad sam putovao po belom svetu. Kao kupujem Vukašinu, gledam je l' bih ja voleo da se time igram. Recimo, jedva čekam da jednom prilikom svi zajedno odemo u Diznilend. To mi je životna želja - zaključio je Deki Pantelić za "Blic".

Pročitajte: Pola sata sa… Deki Pantelić

Deci, nikada ništa nismo uvijali u oblandu, tako je bilo i tokom ove situacije sa korona virusom. Objasnili smo da sam ja ugrožena vrsta pacijenta i da ne bi trebalo da se zarazim. Iako oni imaju dijabetes, njihov imuni sistem je jak i za njih nije bilo bojazni. Ali su takođe shvatili da moraju da budu odgovorni. Decu nikada ne treba lagati, već odgovorno pričati sa njima i odgovarati im na sva pitanja svakog dana, a vrlo su zanimljiva u tom uzrastu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Aleksandar Krstović, ATA Images