Dejan Pantelić o borbi sa rakom: Mislio sam da me svi lažu i da neću preživeti

Dejan Pantelić o borbi sa rakom: Mislio sam da me svi lažu i da neću preživeti

Autor: | 29/08/2019

0

Popularnom voditelju Dejanu Panteliću se pre sedam godina život potpuno promenio. Saznanje da ima rak ostavilo ga je u potpunom šoku, pa se čak ni ne seća samog trenutka kada mu je to doktorka saopštila. Ubrzo je usledila velika borba, dve operacije i teške terapije u Nemačkoj, a danas, sa ove vremenske distance, iskreno otkriva kako je prebrodio ovaj težak period.

- Rad čoveku vraća snagu. Onog trenutka kada vi saznate, svi mi koji smo prošli tu fazu i saznamo da imamo... Ja ne volim da ga imenujem tu vrstu bolesti. Nije lako se suočiti sa time. Imao sam pomoć psihijatara jer nisam mogao da prevaziđem tu informaciju da moram da se borim za svoj život, pri tome imam malu decu. U tom trenutku sam milsio kako nisam naučio svog Vukašina da igra fudbal kako treba, Lana je tek krenula u prvi razred. Čak 1. septembra nisam otišao u dvorište škole da je ispratim. To je jako teško -  rekao je Dejan Pantelić u Novom jutru i istakao da ga je bolelo što su ga mnogi otpisali

- Promenila mi se psiha kada sam se vratio, na goru. Jer sam mislio da me svi oko mene lažu i da ja neću preživeti - priznao je voditelj.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Ata
Tagovi: Dejan Pantelić