Stefan Kapičić postao tata

Stefan Kapičić postao tata

Autor: | 27/05/2020

1

Glumac Stefan Kapičić i njegova deset godina mlađa supruga Ivana Horvat Kapičić postali su roditelji po prvi put. Kako prenosi domaća štampa naš poznati glumac, koji gradi karijeru u Americi, postao je otac dečaka, čije ime se i dalje čuva u tajnosti.

Pročitajte: Glumac Stefan Kapičić - Supruga Ivana je moja podrška, moja ljubav, moje sve

Stefan i  Ivana pre samo mesec dana oduševili su javnost kada su obelodanili da u njihov dom uskoro stiže prelepo pojačanje. Naime, Ivana je na dan kada je proslavljala 32. rođendan odlučila i da čitavom svetu pokaže da postoji još jedan prelep razlog za slavlje.

Ivana je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi da će uskoro postati mama. Iako nije želela da detaljiše, fotografija je govorila više od reči, pa je i bilo i više nego očigledno da će se ona i Stefan veoma brzo ostvariti u ulozi roditelja.

Pročitajte: Stefan Kapičić postaje tata

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Horvat (@ivanahorvatkapicic) дана 16. Апр 2020. у 12:48 PDT

Daleko od očiju javnosti, na privatnoj ceremoniji u Los Anđelesu Stefan i hrvatska manekenka, glumica i model, venčali su se 2017. godine.

Njih dvoje su do tada bili tri godine u skladnoj vezi, a upoznali su se u Dubrovniku na snimanju serije "Zora dubrovačka“.

Pročitajte: Novi holivudski uspeh Stefana Kapičića 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Horvat (@ivanahorvatkapicic) дана 16. Апр 2020. у 12:47 PDT

Glumac Stefan Kapičić - Ivana i ja ne uživamo u velikim ceremonijama

Kada su se Stefan i Ivana jedno drugom 2017. godine zakleli na večnu ljubav, javnost je bila iznenađena.

Stefan je u ekskluzivnom intervjuu za "Hello!" nakon venčanja priznao:

- Iznenadilo je mene što to nisam ranije uradio. (smeh) Ivana i ja smo zajedno pet godina, a stupanje u brak bio je logičan sled učvršćivanja naše bliskosti, ljubavi, uzajamne podrške i razumevanja. Nismo ljudi koji uživaju u velikim ceremonijama, tako da smo se venčali u intimnom krugu.

Vaša izabranica Ivana Horvat takođe je glumica. Da li je zbog vas svoju karijeru stavila u drugi plan?

- Ne, nikako. Malo je duže čekala radnu vizu, ali već joj se smeše poslovni projekti - otkrio je tada naš popularni glumac.

Pročitajte: Dirljiva rođendanska čestitka Stefana Kapičića slavnom ocu

Glumac Stefan Kapičić - Ostvario sam veliki deo svojih snova

Stefan i Ivana svoj bračni život godinama grade u Los Anđelesu. Iako su oduševljeni Amerikom, glumac je u intervjuu za "Hello!" tokom boravka u našoj zemlji otkrio i čega se najviše uželi kada ne dolazi dugo u Srbiju.

- Uz opravdanu bojazan da ću zvučati “gastarbajterski”, moram da priznam da mi najviše nedostaju sarmice i ćevapi. Uželim se pre svega specijaliteta moje mame, koja kuva najbolje na svetu. Zbog brojnih obaveza nisam mogao da budem sa roditeljima onoliko koliko bih želeo. Nisam stigao da se vidim sa svim prijateljima. Nadam se da ću uskoro doći ponovo i sve nadoknaditi. Mnogo radim, ali se ne bunim. Svestan sam da sve ide u prilog daljoj karijeri i finansijama. Ostvario sam veliki deo svojih snova. Svaki dan zahvalim životu što je prema meni bio blagonaklon.

Posle više od deset godina provedenih u Americi, pomislite li na Los Anđeles ili Beograd kada kažete da idete kući?

- Los Anđeles je baza, kuća je u Beogradu. Život u Americi me je umnogome promenio, formirao je moj odnos prema svetu i “izdresirao me” da prihvatim kapitalistički način borbe. Bez svakodnevnog rada na sebi nema prosperiteta - naveo je Stefan za naš magazin.

Pročitajte: Stefan Kapičić i Ivana Horvat se tajno venčali u gradu anđela

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Horvat (@ivanahorvatkapicic) дана 2. Дец 2019. у 4:09 PST

 

Komentari (1)

Loading
Ivana 22:43 20.10.2021
Odgovori

Divan gluma mlad lijep perspektivan Shaka cast na postignutim rezultatima na daskama koje zivot znace.

hellomagazin.rs guliver/getty, instagram