Lepe vesti iz doma proslavljenog fudbalera: Mateja Kežman čeka šesto dete

Lepe vesti iz doma proslavljenog fudbalera: Mateja Kežman čeka šesto dete

Autor: | 10/06/2024

0

Mateja Kežman čeka šesto dete

Lepe vesti iz doma Mateje Kežmana. Proslavljeni fudbaler čeka šesto dete, što je otkrila njegova supruga Tara Šumonja, koja je na Instagramu pokazala trudnički stomak.

Fotografija je nastala u prelepom izletištu Kadijevac, na Kopaoniku. Prelepa priroda, borovi, jele, cveće, a u travi – zgodna Tara u već poodmakloj trudnoći.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tara_sumonja

 

Kežman i njegova treća supruga pre pet godina dobili su sina Luku. Nema sumnje da dečak jedva čeka društvo, a da li će to biti brat ili sestra za sada nije poznato.

Pročitajte: Jedva smo ga prepoznali: Mateja Kežman danas ima sedu bradu, sa suprugom i sinom živi na planini

Nekadašnji fudbaler, koji se pre nekoliko godina obreo i u svetu ugostiteljstva i bavi se izdavanjem planinskih kuća, sa prvom suprugom Emilijom ima troje dece – Lazara, Aleksandru i Jakova, dok je sa Marijom Perković dobio sina Filimona.

Instagram

 

Razvod prvog braka, koji je trajao 14 godina, bio je buran, i javnost je pomno pratila detalje parnice kojoj, činilo se, nije bilo kraja. No, sve je to sada daleka prošlost.

Pročitajte: Skandalozan razvod pratila je cela Srbija - Bivša žena Mateje Kežmana danas izgleda ovako

Mateja (45) i Tara venčali su se 2018, posle četiri godine veze. Tajna ceremonija održana je na Adi Bojani. Kruna ljubavi je mali Luka, a uskoro stiže još jedna. Čestitamo!

Antonio Ahel/ATA Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images