Jedva smo ga prepoznali: Mateja Kežman danas ima sedu bradu, s trećom suprugom i sinom živi na planini

Jedva smo ga prepoznali: Mateja Kežman danas ima sedu bradu, s trećom suprugom i sinom živi na planini

Autor: | 11/10/2023

0

Mateja Kežman danas je drugi čovek

Mnogo žena je pokušavalo da ukrade srce Mateji Kežmanu, ali izgleda da je samo jednoj to pošlo za rukom. Proslavljeni fudbaler ima petoro dece: troje je dobio tokom burnog braka sa Emilijom Kežman, iz veze sa Marijom Perković ima jedno, a Tara Šumonja, s kojom se venčao 2018, rodila mu je sina. Ona je, po svemu sdueći, treća sreća.

Profimedia

 

Kao što znamo, Matejin ljubavni život bio je prilično turbulentan dok na plaži na Adi Bojani nije sreo Taru. On je došao da vozi kajt, ona je radila u lokalnom kafiću.

Pročitajte: Geni su čudo - Sin Mateje Kežmana trenira fudbal i pravi ikone, talenat će vas zapanjiti

Nekoliko godina kasnije izgovorili su sudbonosno „da” na istom mestu gde su se upoznali, a u septembru 2019. postali su roditelji dečaka Luke.

Instagram

 

Par se danas bavi ugostiteljstvom, dobro im ide, a ljubav, ako je verovati fotografijama na Instagramu, jaka je kao prvog dana.

Uživaju u svojoj idili daleko od grada i radoznalih pogleda, vreme uglavnom provode na planini, i to onoj najpopularnijoj – Kopaoniku.

Mateja i Tara imaju planinske kuće koje rentiraju, a najlepša je postala njihova oaza.

Instagram

 

Fudbaler se uz sadašnju suprugu preporodio i vodi sasvim drugačiji život. Boravak na planini i svež vazduh potpuno mu odgovaraju, čak je malo promenio i izgled – sad može da pusti bradu, kao pravi gorštak.

Sa suprugom i sinom uživa u svim blagodetima „krova Srbije”, koji postaje posebno interesantan kad dođe zima jer pruža razne mogućnosti za sportove na snegu i ostale čarolije.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još