Lepa Brena Instagram kraljica: Ova fotografija je zapalila društvene mreže!

Lepa Brena Instagram kraljica: Ova fotografija je zapalila društvene mreže!

Autor: | 29/05/2020

0

Lepa Brena Instagram kraljica koja je uspela da samo s jednom objavom uskomeša duhove širom regiona 

Lepa Brena Instagram koristi kako bi svoje fanove obradovala kako fotografijama sa koncerata, tako i fotografijama iz porodičnog života. Ali isto tako savršeno mudro prati trendove i koristi se raznim alatkama prilikom postavljanja fotografija i snimaka.

Ovoga puta Lepa Brena Instagram zajednicu je iznenadila fotografijom na kojojj je ona iz sadašnjosti i - Lepa Brena od pre 34 godine!

Slika koja je nastala davne 1987 godine prikazuje folk divu u jednom opuštenom, mladalačkom izdanju, s kratkom plavom frizurom. A fotografija iz ove 2020 godine donosi nam Lepu Brenu u maniru svetskih zvezda - potpuno drugačije stiizovanu, moćnu i modernu.

Pročitajte: Lepa Brena i Aleksandra Prijović - svekrva i snaha modno usklađene

Vešt fotograf je napravio miks ove dve slike, a Lepa Brena ju je podelila na svom Instagramu uz napomenu kada je koja od fotografija nastala.

Lepa Brena Instagram - Srpska Šer, ona jednostavno ne stari!

Iako se za kratko vreme ispod fotografije našlo pregršt komentara koji hvale pevačicin izgled, bilo je i onih koji su kritikovali

- Stanje bez promene! Godine prolaze - stanje duha i tela isto: Ista, sjajna, neponovljiva - samo su neki od pohvalnih komentara na Brenin izgled. Međutim, pojavili su se i tekstovi na regionalnim portalimakoji osuđuju "upotrebu filtera i fotošopa", ta zameraju Lepoj Breni što se služi njima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

1987-2020 ???#cvetinovski- #andrejdamjanovic #hajdedasevolimo #janemamdrugidom #udjislobodno #bolisineprolazis ??

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 29. Мај 2020. у 3:24 PDT

Pročitajte: Lepa Brena Instagram diva: Potcenjivanje me nije obeshrabrilo!

"Lepa Brena poslednjih dana objavljuje očigledno isfotošopirane slike, a danas je objavila i jednu staru 34 godine koju je ispeglala do besvesti. Brenina slika s kratkom kosom i podignutom nogom, koje se mnogi sećaju iz tog perioda, sada je potpuno "ispeglana" i provučena kroz filter Faceappa." - piše jedan regionalni portal.

Ipak, radili filteri ili ne, čini se da je Lepa Brena Instagram iskoristila na najbolji način. Fanovi su oduševljeni, a region uzburkan, što je zaista savršena reklama!

Nama se iskreno dopada ovaj miks pre i posle, kao i korišćenje aplikacija. Jer, Instagram i jeste jedna vrsta prozora u virtuelni svet u kojem je dozvoljeno da izgledamo onako kako želimo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Per aspera ad astra????

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 22. Мај 2020. у 1:57 PDT

I kako sama Lepa Brena Instagram postom poručuje - Ne sanjaj život nego živi svoje snove!

https://www.instagram.com/p/CAKeyL-loPI/

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images/ Andreja Damnjanović

Najnovije vesti