Lepa Brena o tamnoj strani slave: To mi je teško palo, pogotovo što sam bila ucenjena!

Lepa Brena o tamnoj strani slave: To mi je teško palo, pogotovo što sam bila ucenjena!

Autor: | 08/08/2019

0

Lepa Brena je institucija, brend, neko ko na estradi uspešno traje već decenijama, čvrsto korača scenom pred hiljadama obožavalaca, ali iza blistavog osmeha i čvrstog stava, kriju se i neke ne tako lepe stvari koje su joj se desile...

Pevačica je u intervjuu koji je dala za Kurir Stars, otkrila da li namerava da se zaista povuče sa scene, koliko istine ima u pričama o njenoj bolesti i ko joj je najveći oslonac u životu.

- Zbog trombofilije odlučila sam da proverim zdravlje, a kad čačkate, uvek nađete nešto. Još 1992. godine operisala sam levo koleno nakon što sam polomila tibiju i od tada sam morala mnogo više da vežbam, sve dok mi se skroz nije uništila hrskavica. U februaru sam se suočila s bolom koji je uspeo da reši naš poznati reumatolog Nemanja Damnjanov. Hrskavicu mi je oporavio ubrizgavajući u nju plazmu iz krvi, na čemu sam mu veoma zahvalna. Čim mi je bilo bolje, dogovorila sam se s bendom da nadoknadimo moje izostajanje. Koncerti jesu naporni, ali što više radim, bolje se osećam. Publika mi budi uspomene na velike koncerte, pa se radujem i susretu sa zagrebačkom publikom 14. decembra.

Malo je poznato da sami pišete scenarija za koncerte.

- Najteže je napraviti raspored pesama od 1982. do danas. Sve te decenije želim da odvojim i prezentujem u pravom koloritu, sa svetlosnim efektima, vi-džejem. Ponekad između pesama imam samo 40 ili 50 sekundi da se presvučem, ali uspevam uz ekipu. Jedina improvizacija na sceni sme da bude komunikacija s publikom.

Kako ste prevazišli skandal kad je na jednoj naslovnoj strani osvanula vaša slika na kojoj vam se naziru grudi?

- Tada mi je to teško palo, pogotovo što sam bila ucenjena da će ona biti objavljena ukoliko ne poklonimo nekoliko koncerata. Raka nije pristao na ucenu, baš kao ni bilo koji drugi čovek koji ima dostojanstva.

Smatrate li da je danas golotinja neophodna?

- Nema potrebe da se prikazuje golo telo, osim ako to nisu specijalni sajtovi za odrasle ili za odrastanje. To je rasprodaja intime, kad svega ima u ponudi, nije ni zanimljivo. Možda sam ja u zrelijim godinama.

Da nemate smisao za biznis, da li biste danas bili tu gde jeste samo uz dar za muziku?

- Znala sam da se neću baviti samo pevanjem jer je to nesiguran posao jednako kao što je i slava imaginarna. Zahvaljujući mom Bobi, koji ima njuh za biznis, imam na koga da se oslonim u životu.

I vas dvoje ste često na meti ogovaranja, pa se s vremena na vreme pojavi priča da vas Boba fizički maltretira. Otkud to?

- Ljudima je dosadno kad čitaju o bračnim parovima koji žive normalno. Ali ja živim svoju suštinu, jer psi laju, a karavani prolaze.

Da li je mlađi muškarac garancija za uspešan brak?

- Ništa nije garancija ako nema ljubavi, tolerancije i dogovora da jednog dana postanete prijatelji.

hellomagazin.rs ATA Images
Tagovi: lepa brena

Pročitajte još