Večna ti slava, brate moj! Nikola Rokvić po dolasku sa hodočašća primio tužnu vest, porodica nema od bola

Večna ti slava, brate moj! Nikola Rokvić po dolasku sa hodočašća primio tužnu vest, porodica nema od bola

Autor: | 25/05/2024

0

Nikola Rokvić stigao je u Beograd nakon mesec dana hodočašća ka Manastiru svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj, a po dolasku u svoj porodični dom primio je najtužnije vesti.

Kada je stigao u manastir, Nikoli Rokviću su deca poklonila medalju, a sada je pevač otkrio koliko mu je ovaj poklon važan. On je otkrio i da je medalju napravila njemu jako važna osoba koja je preminula.

"Pomislih u jednom momentu kako je bilo našim precima kada su se vraćali živi iz boja, kako su se osećali, preživeli borbe, a najboljih prijatelja i saboraca nema… Ostavili svoje živote… Rekoh baš tada kumu Vladi, možeš li to, kume, da zamisliš…

Preživeo si, radostan si, uspeo si, a opet veliki gubitak, najbliži prijatelji otišli... Dođoh do cilja... Dobih medalju od svoje dece… Medalju koju mi je napravio moj brat Branislav Bane Babić! I baš u momentu kada mi je stavljena medalja, zvona na crkvi su zazvonila…

Instagram

 

Velika radost!!! Duša moja je lebdela predelima Egine… A moji me u tim momentima sačuvaše, sačuvaše od teškog saznanja", napisao je Rokvić, pa nastavi.

"Kada je sunce zašlo, morali su da mi kažu… Duša moja, srce moje, radost moja, Bandži moj, iznenada nas je napustio baš na dan kada sam stigao…

Pročitajte: Nikola Rokvić završio hodočašće, evo koliko je novca prikupio za 31 dan pešačenja

Rođen na Svetog Nikolaja, otišao na prenos moštiju svetog Nikolaja… Dušo moja, koliko si brinuo o meni, koliko si me naučio životu, 30 godina smo drugovali, toliko si usadio svojih emocija i muzike u moju dušu! Hvala ti! Hvala ti za sve sigurnosti koje si imao za nas!

Hvala ti za drugarstvo!! I moram ti reći! U potpunosti si ispunio životom reči blaženopočivšeg patrijarha Pavla! "Živite tako da kada se rodite, svi se smeju, a kada odlazite, svi da plaču".

Znam da si na pravom putu!!! Večna ti slava, brate moj dobri", napisao je Nikola Rokvić u emotivnoj objavi, koju možete pogledati ispod.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images